Zimske gume Pirelli zadovoljijo najbolj zahtevne uporabnike

Pravijo, da izbor zimskih pnevmatik veliko pove o tem, kakšni vozniki smo. Pri izbiri je namreč potrebno upoštevati podnebje pokrajine, kjer živimo, kakšno vozilo vozimo, slog vožnje in tudi naše finančne zmogljivosti.

Zagotovo pa si vsakdo želi zimske gume s čim manjšo obrabo in porabo goriva, gume, ki ustvarjajo med vožnjo čim manj hrupa in gume, ki so odporne proti poškodbam. Če k temu dodamo še optimalne vozne zmogljivosti, odličen oprijem in kratko zavorna pot v zahtevnih vremenskih razmerah, potem so zimske gume Pirelli zagotovo prava izbira.

Pirelli – sinonim za vrhunsko tehnologijo in vrhunske proizvode

Blagovna znamka Pirelli se na trgu pnevmatik pojavlja že od davnega leta 1872. Njen sedež je v Milanu in je znana predvsem po svoj vrhunski tehnologiji, vrhunskih proizvodih in strasti do številnih inovacij. To se več kot očitno odraža v njihovih visoko zmogljivih pnevmatikah za motorna vozila in motorna kolesa.

Blagovna znamka Pirelli se osredotoča predvsem na trg pnevmatik visoke vrednosti, zato ste lahko prepričani, da boste z njihovo izbiro deležni najboljše uporabniške izkušnje. Na trgu lahko najdete različne zimske gume Pirelli, ki so znane po tem, da zadovoljijo različne potrebe najbolj zahtevnih potrošnikov.

Pirelli P Zero Winter – visoka zmogljivost za najbolj zahtevne zimske razmere

Visoko zmogljive zimske gume Pirelli P Zero so bile zasnovane v sodelovanju z različnimi proizvajalci avtomobilov. Njihova glavni cilj je bil, da bi voznikom zagotovili najboljše zmogljivosti, ki jih potrebujejo v zahtevnih zimskih razmerah.

Zimske gume Pirelli so izdelane iz posebne gumene zmesi, ki zagotavlja optimalen oprijem in visoko stopnjo oprijema tako na suhih kot tudi mokrih cestah. Poleg tega pa popolnoma varno prenesejo nizke temperature in neugodne vremenske razmere. 

Zimske gume iz družine P Zero pa se poleg tega pohvalijo s številnimi tehnologijami kot je Runflat (vožnja brez pritiska), PNCS (naprava za blaženje hrupa), Elect (primerne tudi za električna vozila) in Cyber (zbiranje pomembnih podatkov v realnem času).

Pirelli Winter Scottozero – največja varnost, nadzor in zmogljivost

Zimske gume Pirelli Winter Scottozero so bile posebej zasnovane za športne avtomobile in vozila visokega razreda, ki v sebi združujejo visoke zmogljivosti in varnost. Pohvalijo se lahko z rekordnim število homologacij, kar pomeni, da so najboljša izbira vrhunskih proizvajalcev avtomobilov kot so na primer Alfa Romeo, Audi, BMW, Ferrari, Lamborghini, Porsche in še mnogi drugi.

Za to družino zimskih gum Pirelli je značilen asimetrični vzorec tekalne površine, ki je razdeljen na dva različna elementa. Notranji del učinkovito odvaja vodo, kar zagotavlja najboljši oprijem na snegu in udobno vožnjo. Zunanji del pa ima nekoliko bolj razmaknjene lamele, kar zagotavlja varnost na mokrih površinah in izboljšano vodljivost v suhem vremenu.

Zimske gume Pirelli Scottozero se lahko pohvalijo z novo tehnološko dinamično sestavo, ki zagotavlja varnost in užitek pri vožnji v jesenskih in zimskih razmerah. Patentirana I.B.S. tehnologija pa nudi izpopolnjen oprijem, večjo stabilnost in učinkovitejše zaviranje.

Pirelli Cinturato Winter – z mislijo na čisto okolje 

Zimske gume Pirelli Cinturato so bile posebej zasnovane za potrebe evropskih potrošnikov glede varnosti in zmogljivosti na vseh cestnih površinah. V njih je predstavljen najvišji nivo zimske tehnologije, ki poskrbi za maksimalno varnost in nadzor v vseh zimskih razmerah.

Ta družina zimskih gum Pirelli nudi odlično vodljivost na snegu in v izrednih razmerah, za kar poskrbi večja togost blokov in vgrajen pospeševalnik odvajanja vode in snežne brozge. Popolnoma nov profil pnevmatik in materiali pa omogočajo izboljšano vodljivost in učinkovitejše zaviranje. Poleg vseh omenjenih prednosti, so bile te zimske gume zasnovane z mislijo na zmanjšanje emisij CO2 in zaščito okolja.

Pirelli Scorpion Winter – popoln nadzor v snegu

Če ste lastnik terenskega ali SUV vozila, potem so zimske gume Pirelli Scorpion Winter najboljša izbira. Znane so po tem, da zagotavljajo maksimalno varnost v vseh zimskih razmerah, odlično pa se obnašajo tako na zasneženih, suhih kot tudi mokrih površinah, poleg tega pa se lahko pohvalijo tudi z nizko ravnjo hrupa in kotalnega upora.

Ta družina zimskih pnevmatik Pirelli ima usmerjen in simetričen dezen tekalne površine z modularno geometrijo blokov in razporeditvijo lamel. To bistveno pripomore k izboljšani vodljivosti v snegu, krajši zavorni poti in izboljšanemu oprijemu v ovinkih ali menjavi voznega pasu.

Popolnoma nova gumena zmes dezena tekalne površine z inovativnimi materiali pripomorejo k manjši porabi goriva in optimalnem oprijemu na mokrih površinah in v snegu. Na novo dodani kanali v profilu in izboljšani obodni utori pa poskrbijo za boljši nadzor vozila in odlično vodljivost na suhih in mokrih površinah.

Pirelli Carrier Winter – idealna izbira za kategorijo dostavnih vozil

Za vse lastnike kombijev so idealna izbira zimske gume Pirelli Carrier Winter. Te svojim uporabnikom ponujajo veliko število prevoženih kilometrov, varnost na mokrih podlagah in zimskih razmerah ter bolj enakomerno obrabo. Zaradi tega so to zagotovo ene izmed najbolj izpopolnjenih zimskih gum za kombije.

Za ta model zimskih gum Pirelli je značilen popolnoma nov vzorec tekalne površine, izboljšan profil in tudi popolnoma nova gumena zmes. To nudi vse prednosti, ki jih vozniki kombijev iščejo v vrhunskih zimskih pnevmatikah – varnost v mokrih razmerah, kratka zavorna pot in najboljši oprijem.

Pirelli Ice Zero – izboljšane zmogljivosti v ekstremnih zimskih razmerah

Zimske gume Pirelli Ice Zero so nova generacija pnevmatik z žebljički. Zasnovane so za največje zmogljivosti v ekstremnih zimskih razmerah kot je led, hkrati pa zagotavljajo najvišji nivo varnosti in nadzora. Ta model zimskih gum se ponaša z velikim razponom velikosti, zato so primerne za mestna vozila, športne avtomobile in SUV vozila.

Ta družina zimskih gum Pirelli se je odlično obnesla na vseh zimskih testih pnevmatik. K temu pripomorejo posebna muti-link spojina, ki nudi učinkovitost v najbolj ekstremnih temperaturah, kot tudi večja gostota lamel. Za izboljšan oprijem in najvišje zavorne zmogljivosti poskrbijo žebljički.

Z zimskimi gumami Pirelli boste dobili vse, kar iščete za varno vožnjo v zimskih razmerah 

Več kot očitno je, da nam blagovna znamka Pirelli ponuja širok nabor različnih modelov zimskih pnevmatik. Te se lahko pohvalijo z različnimi lastnostmi, ki pomembno vplivajo na vozne lastnosti pozimi.

Še bolj pomembno pa je, da lahko na ta način poiščete sebi najbolj ustrezen model zimskih pnevmatik glede na vaš slog vožnje, vozilo, ki ga vozite, podnebje v katerem živite in tudi finančne zmožnosti.