Načini plačila

Plačilni pogoji

Cene izdelkov v spletni trgovini novegume.si vsebujejo DDV. Podjetje GT-COM d.o.o. je davčni zavezanec (ID: SI57877378). Cene so označene v valuti EUR. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila. Cene na spletnih straneh so dokončne in veljajo samo za nakup (oddano naročilo) preko spletne trgovine in pri izbiri določenih plačilnih metod. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.

V spletni trgovini novegume.si svojim strankam ponujamo več načinov plačevanja

Plačilne metode

  • Plačilo po povzetju

  • Plačilo preko bančnega nakazila


Plačilo z gotovino po povzetju

Vrednost nakupa poravnate z gotovino po povzetju direktno dostavljalcu. V kolikor ni navedeno drugače, se v primeru izbire dostave na vaš naslov pri strošku nakupa obračunajo še stroški dostave. Za nakupe z gotovino velja spletna cena v trenutku oddaje naročila. Ko pri oddaji naročila izberete plačilno metodo "PLAČILO Z GOTOVINO PO POVZETJU", začne z izdajo e-poštnega sporočila "Vaše naročilo # je bilo procesirano" veljati dobavni rok.

V skladu z navedenim dobavnim rokom vam bomo z izbrano dostavno službo dostavili naročene izdelke na podani naslov. Ob prevzemu ste dolžni v gotovini poravnati celotno vrednost odkupnine. Ko s strani spletne trgovine prejmete sporočilo "zaključek nakupa", pomeni, da bo blago istega dne predano dostavni službi in k vam dostavljeno naslednji delovni dan oziroma najkasneje v treh delovnih dneh.

Plačilo po predračunu

Pri izbiri plačila po predračunu bodo po zaključku nakupa na vaš e-poštni naslov posredovani podatki o naročilu s podatki za plačilo predračuna (e-poštno sporočilo "naročilo"). Elektronsko naročilo poleg podatkov naročila vsebuje tudi navodilo za izvedbo plačila. Znesek lahko poravnate s plačilnim nalogom preko katere koli banke, spletne banke, pošte, ... V stroške plačila so vključeni tudi stroški dostave. Ko bomo s strani banke prejeli potrdilo vašega plačila, boste prejeli e-poštno sporočilo "Vaše naročilo # je bilo procesirano". V kolikor v 48 urah od izdanega e-poštnega sporočila "obvestilo" ne bomo prejeli potrdila o vašem plačilu, bo vaš nakup zavrnjen. Po 48 urah bodo izdelki zopet naprodaj. Z izdanim sporočilom "Vaše naročilo # je bilo procesirano" začne veljati dobavni rok.

Po plačilu blaga vam bomo z izbrano dostavno službo v dobavnem roku dostavili izdelke.

Ko s strani spletne trgovine prejmete sporočilo "zaključek nakupa", pomeni, da bo blago istega dne predano dostavni službi in k vam dostavljeno naslednji delovni dan oziroma najkasneje v treh delovnih dneh.

Strošek vplačnine se v primeru plačila po predračunu ne zaračuna.

Opomba:

V primeru, da na podani e-poštni naslov slučajno niste prejeli navodil (TRR, Sklic, ...) za plačilo zneska, so podatki naslednji:

  • Naslovnik: GT-COM d.o.o.;

  • Kraj: Ljubljana

  • TRR: SI56 6100 0002 2747 235,

  • Sklic: 00- številka naročila;

  • Namen: plačilo ponudbe.

Informacije smo vam na voljo preko spletnega obrazca ali na spodnjem naslovu.