Dostava

Dostava na vaš naslov

Artikli, naročeni na novegume.si, gredo na pot v najkrajšem možnem času, saj sta hitrost in udobnost dostave za nas ključnega pomena.

V kolikor v trgovini ne poteka akcija "brezplačna dostava" ali niste kupili izdelka, pri katerem je navedena brezplačna dostava, strošek dostave naročenih izdelkov plača kupec. Strošek dostave se prikaže v nakupovalnem vozičku in se prišteje k skupnim stroškom nakupa. Štrošek dostave znaša 3,87 EUR na paket (2 pnevmatiki). Dostava blaga na vaš naslov velja za vse plačilne metode.

Dobavni rok začne teči ob izdaji e-poštnega sporočila z naslovom "Vaše naročilo # je bilo procesirano". V kolikor je sporočilo izdano do 12. ure, začne dobavni rok veljati istega dne, v nasprotnem primeru pa z naslednjim delovnim dnem. Dobavni rok za posamezne izdelke je zapisan pri podrobnem opisu vsakega izdelka. 

Kadar se pri nakupu odločite, da boste znesek poravnali po povzetju, prične dobavni rok veljati od dneva izdaje e-poštnega sporočila "Vaše naročilo # je bilo procesirano". V kolikor je sporočilo izdano do 12. ure, začne dobavni rok veljati isti dan, v nasprotnem primeru pa z naslednjim delovnim dnem. Dobavni rok za posamezne izdelke je zapisan pri podrobnem opisu vsakega izdelka. Naročene izdelke vam bomo dostavili glede na skupni dobavni rok, ki je zapisan nad stroški nakupa. Kupec skupaj poravna znesek nakupa in dostave.

Ko z naše strani prejmete e-poštno sporočilo "nakup zaključen", pomeni, da bomo blago iz naročila istega dne predali dostavni službi in bo na podani naslov za dostavo dostavljeno v naslednjih dneh.

Z nakupom in izbiro dostave z dostavno službo se kupec strinja, da se zaradi lažje komunikacije med njim in dostavno službo na dostavni obrazec zapiše telefonska številka, ki je bila podana ob nakupu.

Strošek dostave

Strošek dostave znaša:  3,87 EUR na paket (2 pnevmatiki) 

Čas in pogoji dostave

Dostavo blaga vrši dostavna služba DPD vsak delovni dan med 8.00 in 17.00 uro. Kupec bo s strani dostavne službe o dostavi predhodno obveščen po elektronski pošti. Kupec zagotovi prevzem blaga v času dostave na naslovu, ki ga je navedel ob naročilu oziroma se dogovori o času in kraju prevzema z dostavno službo.

V primeru težav z dostavo vaše pošiljke ali morebitnih poškodb se obrnite na:

  • DPD d.o.o.:  +386 (0)1 513 23 00.

Naprošamo vas, da o morebitnih težavah obvestite tudi nas na elektronski naslov: info@novegume.si.

Dostavo izvajamo preko dostave službe:

informacije smo vam na voljo preko spletnega obrazca ali na spodnjem naslovu.