Z letnimi pnevmatikami Sava Intensa HP2 do izjemnih voznih lastnosti po dostopni ceni

Ponudba letnih pnevmatik še nikoli ni bila tako pestra kot je danes. Številni proizvajalci izdelujejo kakovostne pnevmatike, ki zadovoljijo vsem strogim zahtevam po varnosti, hkrati pa poskrbijo za dodatno udobje pri vožnji.

Vendar pa tako širok izbor pnevmatik marsikateremu vozniku povzroča dodatne skrbi. Res, da je izbira pestra, vendar je zato toliko težja. Če prisegate na preverjene proizvajalce z dolgoletno tradicijo, potem so letne pnevmatike Sava Intensa HP2 prava izbira.

Sava – kjer je inovativnost prepletena s tradicijo

Blagovna znamka Sava je znana po celem svetu, saj njihove pnevmatike veljajo za kakovostne, zanesljive in izjemno zmogljive. V svojih proizvodnih obratih izdelujejo pnevmatike po dostopnih cenah za osebna vozila, terenska vozila, lahka tovorna in tovorna vozila. 

Podjetje je bilo sicer ustanovljeno že davnega leta 1921, od leta 2004 pa je blagovno znamko prevzel Goodyear in danes njihove pnevmatike prepoznate pod imenom Goodyear Dunlop Sava Tires. Gre za eno največjih in uspešnih podjetij za proizvodnjo pnevmatik, v katerih se prepletata dolgoletna tradicija in inovativne tehnologije Goodyear.

S pnevmatikami Sava Intensa HP2 postane tudi vožnja v dežju brezskrbna

Nič hudega sluteči poletni nalivi marsikateremu vozniku povzročajo preglavice. Ne samo, da je vidljivost v takšnih situacijah bistveno manjša, dodatna previdnost je potrebna tudi zaradi mokrega cestišča. Za takšne situacije so letne pnevmatike Sava Intensa HP2 več kot odlična rešitev.

Pnevmatike odlikuje združen sistem vzdolžnih kanalov, ki se mu pridružijo globlji obodni kanali in ukrivljeni radialni kanali. Zaradi svoje oblike imajo večjo prostornino, kar bistveno pripomore k boljšemu odvajanju vode. Zaradi tega je stik s cestiščem v dežju bistveno boljši, zavorne razdalje pa krajše.

Pnevmatike Sava Intensa HP2 so cenovno ugodne pnevmatike

S pnevmatikami Sava Intensa HP2 lahko dvojno prihranite, saj jih odlikuje dolga življenjska doba in nižja poraba goriva. K temu bistveno pripomore njihova prilagojena oblika dezena tekalne plasti, ki na ta način omogoča enakomernejšo porazdelitev pritiska na podlago.

Enakomerna porazdelitev pritiska vpliva na eni strani na daljšo življenjsko dobo pnevmatike, na drugi strani pa zmanjša kotalni upor. Daljša življenjska doba pnevmatike vam bo prihranila kakšen obisk manj pri vulkanizerju. Rezultat manjšega kotalnega upora pa je manjša poraba goriva, kar boste hitro opazili pri svojih mesečnih stroških za gorivo.

S Sava Intensa HP2 letnimi pnevmatikami je vožnja udobna v vseh razmerah

Ne glede na to, ali uporabljate svoje vozilo zgolj za prevoz na delo ali pa za daljša potovanja, je ključnega pomena tudi udobje pri vožnji. Pri tem imajo pomembno vlogo tudi Sava Intensa HP2 pnevmatike, ki bistveno vplivajo na raven hrupa v potniški kabini.

Za letne gume Sava Intensa HP2 so značilni kanali v obliki peres. Takšna peresasta postavitev kanalov poskrbi za usmerjanje zraka, ki vstopa v naležno ploskev, s tem pa bistveno omeji raven hrupa. Vožnja s takšnim gumami je prijetna, zato so idealna izbira za vse tiste, ki iščete popolno udobje po dostopni ceni.


Prikaži vse Sava Intensa HP2 pnevmatike