Napredne zimske pnevmatike Sava Eskimo S3+ so vse, kar potrebujete pozimi

Zima je tisto obdobje v letu, na katerega se je potrebno z več vidikov dobro pripraviti. To velja tudi za vse voznike avtomobilov, SUV vozil, kombijev in drugih vozil, ki morajo svoje jeklene konjičke ustrezno opremiti z zimskimi gumami.

Zimske razmere so na cesti še kako zahtevne, zato so zimske gume z razlogom zakonsko predpisane od 15. novembra do 15. marca oziroma takrat, ko so na cestah zimske razmere. Kakšna bo naša vozna izkušnja v snegu pa je odvisno predvsem od izbire pnevmatik. Če se boste odločili za Sava Eskimo S3+, smo prepričani, da ne boste zgrešili.

Pnevmatike Sava odlikuje odlično razmerje med kakovostjo in ceno

Sava je blagovna znamka gum, ki je že dolgo poznana po kakovostnih pnevmatikah. Pri proizvodnji gum se uporablja Goodyearova tehnologija, katere članica je Sava od leta 2004. Vse od tedaj pa žanje vse večje uspehe po celi Evropi.

Vse pnevmatike, ki prihajajo iz proizvodnih obratov Goodyear Dunlop Sava Tires, ustrezajo visokim standardom kakovosti. Še predno pridejo do trgovskih polic, so podvržene kontrolnim preizkusom kakovosti, zaradi katerih ni nobenega dvoma o njihovi kvaliteti in zmogljivostih. Poleg tega pa gume Sava slovijo tudi po zelo dostopnih cenah, zato so prva izbira za mnoge voznike. 

Z gumami Sava Eskimo S3+ bo vaše vozilo deležno zanesljivega oprijema v zimskih razmerah

Izberite zimske gume Sava Eskimo S3+ in prepričani smo, da boste uživali v vožnji v snegu in mrazu. Njihov simbol snežinke pomeni, da ustrezajo vsem strogim standardom voznih lastnosti, ki veljajo za zimske pnevmatike.

Glavni krivec za to je njihova zasnova. Gume so izdelane iz napredne zimske gumene zmesi s siliko, zato ostajajo tudi pri nizkih temperaturah mehke in prožne, posledica tega pa je boljši oprijem in vodljivost v mrazu in snegu.

Gume Sava Eskimo S3+ se odlično obnesejo tudi na mokrih cestah

Pozimi nam ne povzročata težav samo led in sneg, ampak tudi dež, snežna brozga in mokro cestišče. Zato je za vse voznike pomemben podatek, da Sava Eskimo S3+ zagotavlja zanesljivo zaviranje na mokri podlagi.

Zanje je značilno, da vsebujejo posebno smolo, ki zagotavlja boljši oprijem in krajšo zavorno pot na mokrih cestah. Poleg tega pa imajo posebno oblikovan dezen tekalne plasti, ki ga odlikujejo dodatni robovi za boljši oprijem, široki kanali pa učinkovito odvajajo vodo in snežno brozgo ter zmanjšujejo nevarnost akvaplaninga.

Z zimskimi gumami Sava Eskimo S3+ boste prevozili veliko število kilometrov

Vsakdo, ki želi pri nakupu gum prihraniti, mora biti pri njihovi izbiri pozoren tudi na njihovo trpežnost. Za zimske gume Sava Eskimo S3+ je značilna trpežna zmes tekalne plasti, ki vam omogoča, da z enim kompletom pnevmatik prevozite veliko število kilometrov.

Poleg tega moramo omeniti, da zgradba zimskih gum Sava Eskimo S3+ zagotavlja enakomerno obrabo po celotni površini. To pomeni, da ne boste le prihranili, ampak boste pri vožnji deležni tudi večjega udobja, saj je raven hrupa zaradi tega bistveno manjša.


Prikaži vse Sava Eskimo S3 pnevmatike