Zimske gume Sava Eskimo HP2 vam nudijo največjo varnost po razumni ceni

Kakovostne pnevmatike so ključnega pomena, ko razmišljate o tem, kako zmanjšati tveganje za prometno nesrečo. To pa je še toliko bolj pomembno v zimskem obdobju, ko so razmere na cestah še bolj zahtevne.

Zimske gume Sava Eskimo HP2 so med tistimi modeli, s katerimi se boste lahko brez skrbi odpravili na cesto v snegu, ledu, dežju ali v primeru drugih ekstremnih razmer na cesti. Pri tem pa ni odveč poudariti, da boste deležni najvišje kakovosti po razumni ceni.

Blagovna znamka Sava – kakovostne in zmogljive pnevmatike po razumni ceni

Sava je slovenski proizvajalec pnevmatik in drugih izdelkov povezanih z gumo, ki je bilo sicer ustanovljeno že leta 1921. Tekom svojega razvoja in družbenih sprememb je bilo pod imenom Sava Tires ustanovljeno leta 1998, od leta 2004 pa je hčerinsko podjetje proizvajalca pnevmatik Goodyear Dunlop. 

Podjetje Goodyear Dunlop Sava Tires se tako lahko pohvali z več kot 85 leti evropskih izkušenj, danes pa njihovi proizvodi temeljijo predvsem na Goodyearovih tehnologijah. Rezultat tega so visoko kakovostne in zmogljive pnevmatike po razumnih cenah.

Zimske gume Sava Eskimo HP2 za samozavestno vožnjo v snegu in ledu

Zimske gume Sava Eskimo HP2 se lahko pohvalijo z izjemno učinkovitostjo pospeševanja in vodljivosti na snegu in na ledu. In če ste eden izmed tistih, ki ste se do sedaj vedno izogibali vožnji v snegu in ledu, potem bodo te skrbi sedaj popolnoma odveč.

Gume Sava Eskimo HP2 odlikuje dezen tekalne plasti z zakrivljenimi rebri, ki se učinkovito zažirajo v sneg na cesti, s tem pa poskrbijo za najboljši oprijem. Posebna kontura pnevmatike z več radiji pa zagotavlja najboljšo stično ploskev in enakomerno porazdelitev pritiska, zaradi česar dosežemo boljši nadzor na poledeneli cesti.

Z zimskimi gumami Sava Eskimo HP2 samozavestno tudi na mokrih cestah

Zima nam postreže z različno zahtevnimi razmerami na cesti. Pri tem pa nimamo v mislih le snega in ledu, ampak tudi mokre ceste in ceste pokrite s snežno brozgo. V tem primeru je še kako pomemben podatek, da nam Sava Eskimo HP2 zagotavljajo odličen stik s podlago tudi na mokrih cestah.

K temu v največji meri pripomorejo njihovi obodni žlebovi tekalne plasti. Ti se nahajajo na optimalnih mestih, kar poskrbi za hitro absorbiranje in odvajanje vode in snežne brozge s tekalne plasti. Na ta način postane vožnja bistveno bolj stabilna, oddrsavanje, ki ste ga bili do sedaj vajeni, pa postane hitro preteklost.

Sava Eskimo HP2 – izjemna vodljivost in zaviranje v suhem

Nikakor pa ne moremo tudi mimo tega, da se zimske gume Sava Eskimo HP2 odlično obnesejo tudi na suhih podlagah. Ekstremno nizke zimske temperature so pogosto razlog za slabo odzivnost gum, vendar tega pri Sava Eskimo HP2 zagotovo ne boste deležni.

Gume odlikujejo čvrsti zunanji bloki, ki so bolj ravni in predvsem robustni. Gume zato lažje prenašajo svojo moč na cesto, s tem pa poskrbijo za boljšo vodljivost in zaviranje tudi na suhih cestah.


Prikaži vse Sava Eskimo HP2 pnevmatike