Letne gume Pirelli P Zero se odlično podajo k vsakemu vozilu

Varnost voznikov je odvisna predvsem od zavornih zmogljivosti pnevmatik, zato ni vseeno, kakšne gume boste izbrali za svojega jeklenega konjička. Te je potrebno izbrati predvsem letnemu času primerno, kar pomeni, da so zimske gume namenjene zimi, letne gume pa poletnemu času.

Drugi izjemno pomemben dejavnik pri izbiri gum pa je zagotovo proizvajalec. Teh je danes ogromno in vsakdo ponuja pester nabor gum za različne vrste vozil. Za tiste najzmogljivejše so zagotovo prava izbira gume Pirelli, ki z letnimi gumami Pirelli P Zero tudi tokrat navdušuje.

Pirelli se že od nekdaj ponaša z vrhunskimi proizvodi in tehnologijami

Podjetje Pirelli je bilo ustanovljeno leta 1872 v Milanu in se je do danes razvilo v globalno znamko letnih, zimskih in celoletnih gum. Odlikujejo ga vrhunske tehnologije, strast do inovacij in bogate izkušnje, kar se odraža v njihovih vrhunskih proizvodih.

Pirelli se še posebej osredotoča na trg visokozmogljivih pnevmatik, zato ni nič presenetljivega, da je postalo vodilno na področju prestižnih pnevmatik. Med njimi so tudi pnevmatike iz družine Pirelli P Zero, ki so originalna oprema številnih najbolj zmogljivih vozil in vas bodo navdušile s svojimi športnimi zmogljivostmi.

Letne gume Pirelli P Zero vam nudijo vozne zmogljivosti na najvišjem nivoju

Letne gume Pirelli P Zero so ene izmed tistih, za katere lahko brez dvoma rečemo, da so med najboljšimi v svojem razredu. Njihov asimetrični vzorec tekalne plasti poskrbi za učinkovito zaviranje in najboljšo vodljivost ter nadzor, še posebej pa se odlično obnesejo na mokrih podlagah.

Gume Pirelli P Zero so izdelane iz popolnoma nove nanokompozitne gumene zmesi, ki zagotavlja največji oprijem in stabilnost. Njihova celovita zasnova pa zagotavlja natančno krmiljenje in popoln nadzor nad vozilom pri najvišjih hitrostih in v najbolj ostrih ovinkih. 

Tehnologiji Run Flat in PNCS za brezskrbno in udobno vožnjo tudi, ko je guma prazna

Z letnimi gumami Pirelli P Zero postane skrb zaradi predrtih pnevmatik preteklost, za kar poskrbi tehnologija Run Flat. Ta vam zagotavlja, da v primeru predrte pnevmatike lahko varno nadaljujete z vožnjo in ni potrebe po menjavi pnevmatike na nevarnih cestah. S tem pa se izognete tudi potrebi po rezervni pnevmatiki, s čimer boste imeli v prtljažniku na voljo več prostora za shranjevanje.

Posebni utori v obliki črke S so tisti, ki poskrbijo, da je vožnja z gumami Pirelli P Zero izjemno tiha, za še nižjo raven hrupa pa poskrbi tehnologija PNCS (Pirelli Noise Canceling System). Zahvaljujoč napravi, ki je nameščena na notranjem obodu pnevmatike, se hrup zmanjša kar za polovico. 

Tehnologija CYBER za popoln nadzor nad pnevmatikami

Zahvaljujoč senzorjem v pnevmatiki Pirelli P Zero boste od sedaj naprej lahko imeli popoln nadzor nad pnevmatikami. Pirellijeva tehnologija CYBER je rezultat najnovejših raziskav in inovacij, hkrati pa prvi sistem na svetu, ki natančno zaznava razmere na površini pnevmatike.

Tehnologija CYBER zbira vse najbolj pomembne podatke, zaradi katerih vam letne gume Pirelli P Zero zagotavljajo vse bistvene informacije za izboljšanje zmogljivosti vozila in varnosti vožnje.


Prikaži vse Pirelli P Zero pnevmatike