Letne gume Pirelli Cinturato P7 so med najbolje prodajanimi modeli gum

Dejstvo je, da kakovost pnevmatik neposredno vpliva na varnost v cestnem prometu. Zato moramo vsi vozniki poskrbeti, da so na naših vozilih nameščene ustrezne pnevmatike, ki omogočajo dovolj oprijema za brezskrbno vožnjo na suhi in mokri podlagi.

Zaradi tega je nujno, da vsi vozniki redno spremljamo stopnjo obrabo gum. Ko doseže njihov profil tekalne plasti minimalne vrednosti, je potrebno pnevmatike zavreči in kupiti nove. Pri nakupu novih pnevmatik se najprej prepričajte o njihovih dimenzijah, nato pa pomislite na lastne potrebe in slog vožnje. Ena izmed možnosti, ki vam je na voljo so tudi gume Pirelli Cinturato P7.

Pirelli že dolgo predstavlja sinonim za zmogljivost in varnost

Pirelli je globalna blagovna znamka gum, ki je vsem dobro poznana po svoji tehnologiji, vrhunski proizvodnji in predvsem po strasti do inovacij. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1972 in se vse od tedaj močno opira na italijanske korenine.

Trenutno ima Pirelli proizvodne obrate v 12-ih različnih državah in je prisoten v več kot 160-ih državah celega sveta. Njihove pnevmatike se osredotočajo predvsem na trg potrošniških pnevmatik za avtomobile, motorna kolesa, SUV vozila in tudi kolesa. Zasnova njihovih pnevmatik je jasen odraz inovativnosti, ki izhaja iz športnih tekmovanj, saj je Pirelli v avto-moto športu aktiven že več kot 110 let.

Zakaj so letne gume Pirelli Cinturato P7 med najbolje prodajanimi modeli gum?

Ene izmed najbolj prodajanih Pirellijevih gum so tudi letne gum Pirelli Cinturato P7. Gre za sploh prvo Pirellijevo Green Performance pnevmatiko, ki je bila ustvarjena tako, da na najboljši način izkorišča najnovejše materiale, strukturo in dezen tekalne plasti. 

Rezultat tega so pnevmatike, ki vam bodo zagotovile prihranke, udobje in maksimalno varnost na vseh cestnih površinah. Z njimi pa je Pirelli izrazil tudi svoje spoštovanje do okolja, saj so izjemno vzdržljive in trpežne.

Tehnologije Pirelli Cinturato P7, ki pripomorejo k varni vožnji v vseh razmerah

Več kot očitno je, da je za proizvajalca Pirelli varnost vedno na prvem mestu. Zato tudi gume Pirelli Cinturato P7 odlikujejo kompaktni osrednji bloki in robustna zunanja površina, ki prispevajo k izjemni odzivnosti in popolnemu nadzoru v ovinkih. 

Za maksimalen nadzor nad vozilom na mokri podlagi pa so odgovorni široki vzdolžni kanali, zato je vožnja z gumami Pirelli Cinturato P7 varna v vseh razmerah. 

Posebna tehnologija, ki prav tako prispeva k večji varnosti na cesti, je tehnologija Run Flat. Ta zagotavlja večji nadzor nad vozilom v primeru predrtja in vam omogoča, da varno nadaljujete z vožnjo tudi pri izpraznjeni pnevmatiki.

Tehnologije Pirelli Cinturato P7, ki pripomorejo k udobni vožnji

Ko imamo v mislih Pirelli pa ne moremo tudi mimo udobja. Optimiziran dizajn tekalne plasti pnevmatik ter inovativen in napreden hibridni material Pirelli Cinturato P7 vam omogoča sproščeno in udobno doživetje vožnje. 

K bistveno manjšemu hrupu v vozilu pa pripomore posebna Pirellijeva tehnologija PNCS (Pirelli Noise Canceling System). Gre za posebno napravo, ki je nameščena na notranji obod pnevmatike in na ta način zmanjša raven hrupa kar za polovico.


Prikaži vse Pirelli Cinturato P7 pnevmatike