Piškotek je kratko besedilo, ki ga obiskano spletno mesto pošlje brskalniku. Na ta način si spletno mesto lažje zapomni nastavitve, ki jih imate kot uporabnik izbrane (npr. jezik), kar bistveno olajša vaše nadaljnje obiske strani.         
Domov :: Načini plačila

Načini plačila

Plačilni pogoji

Cene izdelkov v spletni trgovini http://www.novegume.si/vsebujejo DDV. Podjetje GT-COM d.o.o. je davčni zavezanec (ID: SI57877378). Cene so označene v valuti EUR. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila. Cene na spletnih straneh so dokončne in veljajo samo za nakup (oddano naročilo) preko spletne trgovine in pri izbiri določenih plačilnih metod. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.

V spletni trgovini http://www.novegume.si/svojim strankam ponujamo več načinov plačevanja

 

PLAČILNE METODE

1. Plačilo z gotovino po povzetju

Vrednost nakupa poravnate z gotovino po povzetju direktno dostavljalcu. V kolikor ni navedeno drugače, se v primeru izbire dostave na vaš naslov pri strošku nakupa obračunajo še stroški dostave. Za nakupe z gotovino velja spletna cena v trenutku oddaje naročilaKo pri oddaji naročila izberete plačilno metodo "PLAČILO Z GOTOVINO PO POVZETJU", začne z izdajo e-poštnega sporočila "Vaše naročilo # je bilo procesiranoveljati dobavni rok.

V skladu z navedenim dobavnim rokom vam bomo z izbrano dostavno službo dostavili naročene izdelke na podani naslov. Ob prevzemu ste dolžni v gotovini poravnati celotno vrednost odkupnine.

Ko s strani spletne trgovine prejmete sporočilo "zaključek nakupa", pomeni, da bo blago istega dne predano dostavni službi in k vam dostavljeno naslednji delovni dan oziroma najkasneje v treh delovnih dneh.

OPOMBA: GLS ima možnost tudi plačila s kreditnimi in plačilnimi karticami, kupcu se obračuna dodatna provizija v višini 1,43%.

 

2. Plačilo po predračunu

Pri izbiri plačila po predračunu bodo po zaključku nakupa na vaš e-poštni naslov posredovani podatki o naročilu s podatki za plačilo predračuna (e-poštno sporočilo "naročilo"). Elektronsko naročilo poleg podatkov naročila vsebuje tudi navodilo za izvedbo plačila. Znesek lahko poravnate s plačilnim nalogom preko katere koli banke, spletne banke, pošte, ... V stroške plačila so vključeni tudi stroški dostave. Ko bomo s strani banke prejeli potrdilo vašega plačila, boste prejeli e-poštno sporočilo "Vaše naročilo # je bilo procesirano". V kolikor v 48 urah od izdanega e-poštnega sporočila "obvestilo" ne bomo prejeli potrdila o vašem plačilu, bo vaš nakup zavrnjen. Po 48 urah bodo izdelki zopet naprodaj. Z izdanim sporočilom "Vaše naročilo # je bilo procesirano" začne veljati dobavni rok.

Po plačilu blaga vam bomo z izbrano dostavno službo v dobavnem roku dostavili izdelke.

Ko s strani spletne trgovine prejmete sporočilo "zaključek nakupa", pomeni, da bo blago istega dne predano dostavni službi in k vam dostavljeno naslednji delovni dan oziroma najkasneje v treh delovnih dneh.

Strošek vplačnine se v primeru plačila po predračunu ne zaračuna.

OPOMBA:

V primeru, da na podani e-poštni naslov slučajno niste prejeli navodil (TRR, Sklic, ...) za plačilo zneska, so podatki naslednji:

Naslovnik: GT-COM d.o.o.; Kraj: Ljubljana TRR: SI56 6100 0002 2747 235, Sklic: 00- številka naročila; Namen: plačilo ponudbe.

 

POGOJI POSLOVANJA

Pogoje poslovanja najdete na naslovu: Pogoji poslovanja.

DODATNE INFORMACIJE

Za dodatne informacije smo vam na voljo preko spletnega obrazca ali na spodnjem naslovu.

 

OSNOVNI PODATKI

GT-COM d.o.o.
Gospodinjska ulica 8
1000 Ljubljana

SI-Slovenia ID: SI57877378

Smo davčni zavezanec
Osnovni kapital: 10.000, 00 EUR
Številka vložka: 14744700, Okrožno sodišče Ljubljana

Tel.: (059) 090-059
Fax: 01/510-37-85
Email: info@novegume.si
Internetni naslov: http://www.novegume.si/