Piškotek je kratko besedilo, ki ga obiskano spletno mesto pošlje brskalniku. Na ta način si spletno mesto lažje zapomni nastavitve, ki jih imate kot uporabnik izbrane (npr. jezik), kar bistveno olajša vaše nadaljnje obiske strani.         
Domov :: Dostava

Dostava

DOSTAVA NA VAŠ NASLOV

V kolikor v trgovini ne poteka akcija "brezplačna dostava" ali niste kupili izdelka, pri katerem je navedena brezplačna dostava, strošek dostave naročenih izdelkov plača kupec. Strošek dostave se prikaže v nakupovalnem vozičku in se prišteje k skupnim stroškom nakupa. Znesek dostave znaša 1,70 EUR na pnevmatiko. Dostava blaga na vaš naslov velja za vse plačilne metode.

Dobavni rok začne teči ob izdaji e-poštnega sporočila z naslovom "Vaše naročilo # je bilo procesirano". V kolikor je sporočilo izdano do 12. ure, začne dobavni rok veljati istega dne, v nasprotnem primeru pa z naslednjim delovnim dnem. Dobavni rok za posamezne izdelke je zapisan pri podrobnem opisu vsakega izdelka

Kadar se pri nakupu odločite, da boste znesek poravnali po povzetju, prične dobavni rok veljati od dneva izdaje e-poštnega sporočila "Vaše naročilo # je bilo procesirano". V kolikor je sporočilo izdano do 12. ure, začne dobavni rok veljati isti dan, v nasprotnem primeru pa z naslednjim delovnim dnem. Dobavni rok za posamezne izdelke je zapisan pri podrobnem opisu vsakega izdelka. Naročene izdelke vam bomo dostavili glede na skupni dobavni rok, ki je zapisan nad stroški nakupa. Kupec skupaj poravna znesek nakupa in dostave.

Ko z naše strani prejmete e-poštno sporočilo "nakup zaključen", pomeni, da bomo blago iz naročila istega dne predali dostavni službi in bo na podani naslov za dostavo dostavljeno v naslednjih dneh.

 

Z nakupom in izbiro dostave z dostavno službo se kupec strinja, da se zaradi lažje komunikacije med njim in dostavno službo na dostavni obrazec zapiše telefonska številka, ki je bila podana ob nakupu.

 

TRENUTNI STROŠKI DOSTAVE GLEDE NA VREDNOST NAKUPA: 1,9 € na pnevmatiko

Strošek vplačnine ob gotovinskem plačilu pri prevzemu1.00 EUR

 

ČAS IN POGOJI DOSTAVE:

Dostavo blaga vrši dostavna služba GLS ali DPD vsak delovni dan med 8.00 in 17.00 uro. Kupec bo s strani dostavne službe o dostavi predhodno obveščen po elektronski pošti. Kupec zagotovi prevzem blaga v času dostave na naslovu, ki ga je navedel ob naročilu oziroma se dogovori o času in kraju prevzema z dostavno službo.

V primeru težav z dostavo vaše pošiljke ali morebitnih poškodb se obrnite na GLS d.o.o. tel.: +386 1 500 11 50 ali +386 1 500 11 90 ali DPD d.o.o >> +386 (0)2 330 22 60.

Naprošamo vas, da o morebitnih težavah obvestite tudi nas na elektronski naslov: info@novegume.si.

DOSTAVO IZVAJAMO PREKO DOSTAVNE SLUŽBE: GLS d.o.o. >> https://gls-group.eu/SI/sl/gls-kontakt in DPD d.o.o. >> https://www.dpd.com/si/home/o_dpd/kontakt

POGOJI POSLOVANJA

Pogoje poslovanja najdete na naslovu: Pogoji poslovanja.

DODATNE INFORMACIJE

Za dodatne informacije smo vam na voljo preko spletnega obrazca ali na spodnjem naslovu.