Piškotek je kratko besedilo, ki ga obiskano spletno mesto pošlje brskalniku. Na ta način si spletno mesto lažje zapomni nastavitve, ki jih imate kot uporabnik izbrane (npr. jezik), kar bistveno olajša vaše nadaljnje obiske strani.         
Domov :: Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja

1. NAROČANJE

V spletni trgovini http://www.novegume.si/  http://www.novegume.si/ je izdelke mogoče kupovati samo preko spleta (interneta), več o tem kako poteka nakup >>. Oddana naročila se smatrajo kot dokončna. V primeru napačnega naročila oziroma želje po preklicu naročila lahko kupec popravi/prekliče svoje naročilo vse do takrat, dokler ne prejme e-poštnega sporočila "Vaše naročilo # je bilo procesirano". Ko kupec prejme e-poštno sporočilo "Vaše naročilo # je bilo procesirano", preklic ni več mogoč. Podjetje GT-COM d.o.o. si v primeru, kadar pod navedenimi pogoji ne more izvesti naročila, pridržuje pravico do zavrnitve naročila. Podjetje GT-COM d.o.o. vas bo o morebitni zavrnitvi naročila obvestilo pred prejemom e-maila "Vaše naročilo # je bilo procesirano".

 

2. VRAČILO BLAGA

V primeru, da vam blago ne ustreza, nas morate o vaši reklamaciji obvestiti v 15 dneh od prejema pošiljke. Izdelke morate vrniti v roku 30 dni od datuma vložitve vaše pisne  reklamacije. Izdelki morajo biti vrnjeni v originalni embalaži in ne smejo biti poškodovani. Zraven morajo biti obvezno priloženi originalni račun, dokumentacija in reklamacijski obrazec. Izdelke vrnete na naslov podjetja, ki je naveden spodaj. O vaši nameri nas predhodno obvestite na elektronski naslov info@novegume.si. Paketov z odkupnino ne sprejemamo.

 

3. DOBAVA

Naročeni izdelki http://www.novegume.si/ ostanejo v lasti prodajalca vse do poravnave celotne kupnine s strani kupca. Kupnino za naročene izdelke poravnate glede na izbrano plačilno metodo. Blago vam na navedeni naslov dostavimo z dostavno službo GLS ali DPD, Celovška cesta 492, 1000 Ljubljana.

Za izdelke, ki so na zalogi, je dobavni rok 1-3 delovne dni. Za izdelke, ki niso na zalogi, je običajni dobavni rok 7-15 delovnih dni. Pri vsakem podrobnem opisu izdelka je naveden tudi rok dobave. Dobavni rok začne teči z izdajo e-poštnega sporočila z naslovom "Vaše naročilo # je bilo procesirano". V kolikor je sporočilo izdano do 12. ure, začne dobavni rok veljati isti dan, v nasprotnem primeru pa z naslednjim delovnim dnem.

 

4. SLIKE IN BESEDILO

Slike izdelkov v spletni trgovini http://www.novegume.si/ so simbolične. Za morebitne napake pri opisih izdelkov ne odgovarjamo.

 

5. CENE

Cene izdelkov v spletni trgovini http://www.novegume.si/ vsebujejo 22% DDV. Podjetje GT-COM d.o.o. je davčni zavezanec (ID: SI57877378). Cene so označene v valuti EUR. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila. Cene na spletnih straneh so dokončne. Spletne cene v spletni trgovini veljajo samo za oddano naročilo preko spletne trgovine ter za nakup z gotovino po povzetju ali po predračunu. O plačilnih načinih in dodatnih stroških si lahko preberete tukaj. Cene za izbrano blago ali storitev veljajo na dan opravljenega nakupa.

 

6. VAROVANJE PODATKOV

Podatke, ki jih boste posredovali pri registraciji in naročanju blaga, bomo v skladu z zakonodajo skrbno varovali. Uporabljeni bodo samo v namen izvedbe vašega nakupa (kontrola naročila, dostava blaga) in interno informiranje/reklamiranje.

 

7. PREVZEM BLAGA IN PLAČILO

Z oddanim naročilom v spletni trgovini http://www.novegume.si/ se zavezujete, da boste glede na izbrani način plačila poravnali kupnino. Več o plačilinih metodah si preberite tukaj. Ob prevzemu pošiljke, ki vam jo dostavi dostavna služba, obvezno podpišite spremne dokumente (dobavnica, ...). Ob prevzemu ste v primeru izbire plačila po povzetju dolžni poravnati celotno kupnino za dostavljeno blago. Blago ste dolžni pred prevzemom vizualno in številčno pregledati ter zapisati morebitne vidne poškodbe na embalaži ali blagu. Z nakupom in izbiro dostave z dostavno službo se kupec strinja, da se zaradi lažje komunikacije med njim in dostavno službo na dostavni obrazec zapiše telefonska številka, ki je bila podana ob nakupu.

Vse morebitne spore v zvezi z vašim nakupom bo reševalo pristojno sodišče v Ljubljani.

STROŠKE POŠILJANJA PLAČA KUPEC, in sicer:  1,9 € na pnevmatiko

Strošek vplačnine ob gotovinskem plačilu pri prevzemu:  1.00 EUR

ČAS IN POGOJI DOSTAVE:

Dostavo blaga vrši dostavna služba GLS ali DPD vsak delovni dan med 8.00 in 17.00 uro. Kupec bo s strani dostavne službe o dostavi predhodno obveščen po elektronski pošti. Kupec zagotovi prevzem blaga v času dostave na naslovu, ki ga je navedel ob naročilu oziroma se dogovori o času in kraju prevzema z dostavno službo.

Kontakt dostavne službe GLS d.o.o. >> https://gls-group.eu/SI/sl/gls-kontakt

Kontakt dostavne službe DPD d.o.o. >> https://www.dpd.com/si/home/o_dpd/kontakt

 

8. GARANCIJA IN SERVIS

Garancijski rok prične teči z dnem dobave oziroma prevzema naročenih izdelkov. Garancijo za izdelek zagotavlja proizvajalec oziroma uvoznik, ki je odgovoren za garancijske pogoje. Preko podjetja GT-COM d.o.o. lahko uveljavljate le garancijo za izdelke kupljene pri podjetju GT-COM d.o.o. Garancija za izdelek je razvidna iz priloženega garancijskega lista. Izdelek, ki se pokvari v času veljavne garancijske dobe, se popravi oz. zamenja najkasneje v roku 45 dni. V kolikor to ni mogoče, se na kupčevo zahtevo zamenja z novim in brezhibnim izdelkom. Izdelke, dostavljene na servis izven garancijskega roka, bomo po dogovoru s stranko popravili oz. posredovali pooblaščenem servisu v najkrajšem možnem času. V tem primeru stranka prevzame vse stroške popravila (delo, material, dostavo, ...). Servisno delo in material se obračunata po veljavnem ceniku podjetja GT-COM d.o.o. ali pooblaščenega servisa. V primeru zamenjave izdelkov se zamenjava opravi po predhodnem plačilu le-teh. Stranka lahko prevzame svojo opremo le po predhodni poravnavi vseh obveznosti. Obdobje garancije za posamezne izdelke najdete v podrobnih opisih izdelkov. Garancijo lahko uveljavite z originalnim računom ali s kopijo in garancijskim kartončkom. Okvarjeno blago lahko dostavite na sedež podjetja ali na pooblaščeni servis. Garancija ne velja v primeru nepravilne uporabe, mehanskih poškodb, servisnih posegov nepooblaščenih oseb, ...

 

9. REKLAMACIJE

Podrobnosti o reklamacijah najdete na povezavi podrobnosti >>

 

10. POGODBA

Sklenjena pogodba med podjetjem in stranko bo shranjena v arhivu podjetja. Na pisno zahtevo stranke mu jo pošljemo po pošti. Pogodba se sklepa v slovenskem jeziku.

 

11. ZLORABA SISTEMA

Poskus kakršne koli zlorabe sistema v spletni trgovini bomo preganjali z vsemi zakonitimi sredstvi.

 

12. ROK VELJAVNOSTI PONUDBE IN CEN

Ponudba in cene veljajo do umika oziroma preklica.

 

13. OSTALE INFORMACIJE

Kako kupovati: podrobnosti >>
Plačilne metode: podrobnosti >>
Dostava/prevzem: podrobnosti >>

 

14. OSNOVNI PODATKI

GT-COM d.o.o.
Gospodinjska ulica 8
1000 Ljubljana

SI-Slovenia

Smo davčni zavezanec
Osnovni kapital: 10.000, 00 EUR
Številka vložka: 14744700, Okrožno sodišče Ljubljana

Tel.: (059) 090-059
Fax: 01/510-37-85
Email: info@novegume.si
Internetni naslov: http://www.novegume.si/