Z letnimi gumami Michelin Primacy 4 do maksimalne varnosti na cesti

Letne gume so zasnovane tako, da lahko zagotovijo svoje optimalne zmogljivosti pri temperaturah nad 7°C. Zato je pametno, da svoje zimske gume zamenjate z letnimi takoj, ko vremenske razmere to dopuščajo, saj s tem prispevate tudi k svoji večji varnosti na cesti.

Vendar pa izbira letnih gum že dolgo ni enostavna. Glavni razlog za to je veliko število proizvajalcev, med katerimi je tudi Michelin. Ta voznikom vedno znova ponudi pnevmatike najvišje kakovosti in med njimi so zagotovo tudi letne gume Michelin Primacy 4.

Michelin vam zagotavlja edinstveno izkušnjo mobilnosti

Michelin je eno vodilnih podjetij na področju mobilnosti in je predano zadovoljevanju potrebam in zahtevam mnogih voznikov. Trenutno je najbolje prodajana znamka pnevmatik na svetu, hkrati pa ponuja tudi edinstvene izkušnje mobilnosti s cestnimi zemljevidi, potovalnimi načrt, vodniki po hotelih in restavracijah.

Kar se tiče izdelave pnevmatik, Michelin neprestano stremi k inovativnosti in razvoju novih tehnologij. Vse to z namenom, da bi bila vožnja še bolj udobna in varna, hkrati pa je proizvodnja njihovih pnevmatik tudi trajnostno naravnana. V ponudi Michelin boste naleteli na najbolj kakovostne in zmogljive zimske, celoletne in letne gume, med katerimi je tudi Michelin Primacy 4.

Michelin EverGrip tehnologija za učinkovito zaviranje na mokrih podlagah

Ste eden izmed mnogih, ki se izogiba vožnji v dežju? Letne gume Michelin Primacy 4 se lahko pohvalijo z izjemno zmogljivostjo zaviranja na mokrih podlagah. Z njimi bo vožnja v dežju za vas postala popolnoma brezskrbna in samozavestna. 

Gume Michelin Primacy 4 odlikuje tehnologija EverGrip. Ta zaradi štirih širokih vzdolžnih kanalov poskrbi za učinkovito odvajanje vode in s tem manjše tveganje akvaplaninga. Posledica tega ja, da letne gume Michelin Primacy 4 zagotavljajo izjemno visoko učinkovitost zaviranja na mokri cesti.

Letne gume Michelin Primacy 4 vam nudijo varnost na vsakem prevoženem kilometru

Če iščete kakovostne letne gume, potem so Michelin Primacy 4 za vas popolna izbira. Gre za Michelinovo letno pnevmatiko zadnje generacije, ki se lahko pohvali z maksimalno varnostjo na vsakem prevoženem kilometru.

Ne glede na to, ali so gume Michelin Primacy 4 popolnoma nove ali pa rabljene, je vožnja z njimi popolnoma brezskrbna. Ne glede na to, ali se boste vozili le na delo ali pa na daljša potovanja, ste lahko prepričani, da vam bodo dolgo služile. Zahvaljujoč napredni gumeni zmesi boste s temi pnevmatikami prevozili kar za 20 % več kilometrov kot pri prejšnji generaciji teh gum.

Z letnimi gumami Michelin Primacy 4 tudi do manjše porabe goriva

Poleg napredne gumene zmesi in tehnologije EverGrip pa ne moremo tudi mimo konstrukcijske tehnologije MaxTouch. Ta poskrbi, da je je stik s cesto enakomerno razporejen, kar pomeni, da je manjša obraba gum.

Dodaten plus MaxTouch tehnologije pa je tudi v tem, da se zmanjša kotalni upor, s čimer je hrup v kabini manjši, prav tako pa tudi poraba goriva. Zato ste lahko prepričani v to, da boste z njimi dosegli bistveno boljši izkoristek goriva.


Prikaži vse Michelin Primacy 4 pnevmatike