S celoletnimi pnevmatikami Michelin Crossclimate 2 se boste varno vozili skozi vse leto

Ob menjavi gum se pogosto znajdemo v dilemi, ali bi morda zato, da bi nekaj prihranili, na vozilo namestili celoletne pnevmatike. Te se zelo dobro obnesejo v vremenskih razmerah, kjer ni skrajno zahtevnih zimskih razmer in so primerne predvsem za tiste voznike, ki prevozijo manjše število kilometrov.

V tem primeru je izbira celoletnih pnevmatik več kot upravičena, vendar nikakor ne pozabite, da zase izberete le najboljše. Med najbolje ocenjenimi na trgu so tudi celoletne pnevmatike Michelin Crossclimate 2, ki vam bodo dobro služile vse leto.

Michelin – sinonim za inovativnost na področju mobilnosti

Le malokdo ne pozna francoskega proizvajalca gum Michelin. Gre za drugega največjega proizvajalca pnevmatik na svetu, ki je svoje prve korake v proizvodnji gum začel s pnevmatikami za kolesa. Vse od svoje ustanovitve leta 1889 pa do danes je podjetje neprestano stremelo k inovativnosti na področju mobilnosti.

Zaradi tega se podjetje ne pohvali le z gumami najvišjega kakovostnega razreda, ampak tudi z lastnimi zemljevidi in načrti poti – vse z namenom, da voznikom čim bolj olajšajo vsakodnevna potovanja skozi celo leto. V njihovi pestri ponudbi gum boste tako naleteli tudi na celoletne pnevmatike Michelin Crossclimate 2.

Michelin Crossclimate 2 vam nudijo najboljše zmogljivosti skozi celo leto

Če želite prihraniti dragoceni čas in denar, ki ga porabite za vsakoletno menjavo pnevmatik, potem izberite gume Michelin Crossclimate 2. Pnevmatike se pohvalijo z oznako za zimske razmere (3 PMSF), kar pomeni, da se odlično obnesejo pri zaviranju na snegu, hkrati pa so vodilne pri zaviranju na suh in mokri podlagi.

Glavni razlog za to je njihova toplotna prilagodljivost, ki se neprestano prilagaja temperaturam na cestišču. Stranski bloki dezena tekalne plasti v obliki črke V pa povečajo stik s tlemi pri zaviranju na suhem, hkrati pa poskrbijo za učinkovito odvajanje vode in s tem odlično zaviranje na mokrem cestišču.

Dolgotrajna varnost v vsakem vremenu

Za vse celoletne pnevmatike velja, da vam morajo zagotavljati kar največjo varnost v vsakem vremenu, ne glede na to, ali je zunaj vroče, mraz, dež ali sneg. Razveseljiv bo podatek, da so celoletne pnevmatike Michelin Crossclimate 2 vodilne v kategoriji zaviranja na mokri in zasneženi podlagi tudi, ko dosežejo zakonsko mejo obrabe.

Njihova tehnologija P-edge zagotavlja najboljši oprijem na snegu, zgradba MaxTouch pa omogoča maksimalen stik s cesto. Rezultat tega je, da se sile pospeševanja, zaviranja in zavijanja enakomerno porazdelijo, zaradi česar imajo Michelin Crossclimate 2 dolgo življenjsko dobo.

Pnevmatike Michelin Crossclimate 2 odlikuje majhna poraba goriva

Ugotovili smo že, da boste z gumami Michelin Crossclimate 2 prihranili že pri menjavi pnevmatik. Prav tako pa boste prihranili tudi stroških za gorivo, saj vam zagotavljajo kar 10 % znižanje kotalnega upora v primerjavi s svojo predhodnico.

K temu največ pripomore njihova zasnova bočnic s hladnim tokom (Cool Running), ki bistveno izboljša učinkovitost porabe goriva. Pri tem pa ne smemo pozabiti še na postavitev njihovih lamel, ki omogočajo boljšo prilagodljivost bloka tekalne plasti in manjšo izgubo energije.


Prikaži vse Michelin Crossclimate 2 pnevmatike