Zimske gume Michelin Alpin 6 vam zagotavljajo maksimalno varnost v zahtevnih zimskih razmerah

Meglena in nekoliko hladnejša jutra so prvi znak, da se poletje nagiba v jesen in da se bliža čas za menjavo gum. Letne gume namreč niso primerne za nizke temperature, če pa k temu dodamo še zahtevne snežne razmere, potem je to dovolj jasen razlog, zakaj je menjava gum nujna.

Če ste morda že kaj razmišljali o nakupu zimskih gum, potem ste verjetno že ugotovili, da je ponudba zelo pestra. Izbira zimskih pnevmatik je zato vse prej kot enostavna, predvsem pa si je zanjo potrebno vzeti dovolj časa.

Michelin za varnejšo, zmogljivejšo in trajnostno mobilnost

Michelin je eden največjih proizvajalcev pnevmatik na svetu, ki pa se lahko pohvali tudi z drugimi inovativnimi tehnologijami, katere voznikom olajšajo mobilnost. Njihove pnevmatike se že od samega začetka lahko pohvalijo s številnimi tehnologijami, ki pripomorejo k varni in zmogljivi vožnji, hkrati pa so tudi prijazne do okolja.

V ponudbi Michelin boste tako naleteli na kakovostne in najbolj zmogljive pnevmatike za osebna vozila, SUV vozila, kombije, motorna kolesa in kolesa. Ne glede na to, ali iščete gume za zimo ali za poletje, boste zagotovo našli takšne, ki vašim potrebam najbolje ustrezajo. In ene izmed njih so tudi zimske gume Michelin Alpin 6.

Michelin Alpin 6 – varnost, ki traja v zahtevnih zimskih razmerah

Razmere na cesti so pozimi lahko zelo zahtevne. Zato je izbira kakovostnih zimskih pnevmatik še kako pomembna – še posebej, če prevozite veliko število kilometrov. Zimske pnevmatike Michelin Alpin 6 vam ponujajo vse, kar potrebujete na cesti pozimi.

Zanje velja, da so posebej zasnovane za učinkovito zaviranje in najboljši oprijem na snegu in pri ekstremno nizkih temperaturah. K temu v največji meri pripomore najnovejša generacija gumene zmesi in tehnologije Michelin EverWinterGrip, ki vključujejo večplastno zmes tekalne plasti in poseben vzorec tekalne plasti z žlebovi, ki se z obrabo pnevmatik širijo. 

Na ta način vam Michelin Alpin 6 zagotavljajo maksimalno varnost na snegu od prvega do zadnjega kilometra.

Zgradba MaxTouch za najdaljšo življenjsko dobo Michelin Alpin 6

Nakup novih gum je za marsikoga velik finančni zalogaj. Zato si enostavno ne morete privoščiti, da jih boste kupovali vsake tri ali štiri leta. Za marsikoga bo zato vesela novica ta, da boste z gumami Michelin Alpin 6 nekaj tudi prihranili. 

Zahvaljujoč posebni zgradbi MaxTouch boste z njimi prevozili veliko število kilometrov predno jih boste morali zamenjati. Ta tehnologija pripomore k temu, da je tlak v pnevmatikah enakomerno porazdeljen, s tem pa se podaljša tako življenjska doba pnevmatik kot tudi njihove zmogljivosti.

Zimske gume Michelin Alpin 6 za popolno brezskrbnost

Za vse tiste, ki pri zimskih gumah iščete dodatno udobje, bodo Michelin Alpin 6 prava izbira. Z njimi je vožnja izjemno stabilna, zato boste na cesti še bolj samozavestni in brezskrbni.

Z njimi pa je tudi konec ugibanja o menjavi pnevmatik. Zimske gume Michelin Alpin 6 odlikuje inovativni indikator obrabe tekalne plasti, kar pomeni, da lahko stopnjo obrabe sledite na zelo enostaven način.


Prikaži vse Michelin Alpin 6 pnevmatike