Visokozmogljive letne gume Kumho, ki se odlično obnesejo v različnih razmerah

Letne pnevmatike so namenjene blagim vremenskim razmeram, zato se le na redkih območjih lahko uporabljajo preko celega leta. V večjem delu Slovenije jih je potrebno vsako leto zamenjati, ko nastopi hladno vreme in zimske razmere.

Zlasti deževno vreme in mokro cestišče v poletnem času so lahko kaj hitro razlog za zdrs, daljšo zavorno pot in nepotrebno prometno nesrečo. S tega vidika vam bodo letne gume Kumho še posebej dobro služile, saj so znane po svoji kakovosti.

Nekaj dejstev o svetovnem proizvajalcu gum Kumho

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1960 in danes proizvede več kot 68 milijonov gum na leto. Njihova prodajna mreža je izjemno široka, saj lahko Kumho gume kupite v več kot 180-ih državah po celem svetu.

Že od svojih prvih začetkov Kumho neprestano vlaga v razvoj vedno bolj zmogljivih in varnih pnevmatik. Njihova ponudba je izjemno široka, zato lahko Kumho gume najdete na osebnih vozilih, SUV vozilih, dostavnih vozilih, tovornjakih, športnih in dirkalnih avtomobilih ter celo na letalih. V vseh kategorijah vozil so vam na voljo zimske, celoletne in letne gume Kumho.

Letne gume Kumho Ecsta – gume, ki ponujajo le najboljše 

Letne gume iz družine Kumho Ecsta so namenjene vsem manj in bolj zmogljivim osebnim vozilom ter tudi športnim vozilom. Za vse tiste, ki pričakujete od gum le največje zmogljivosti, potem izberite model PS71. Pohvalijo se lahko z zadnjo generacijo gumene zmesi s siliko, ki omogoča odličen nadzor na suhih cestah, še posebej dobro pa se obnesejo pri zaviranju na mokrih in suhih površinah.

Med drugim boste v družini letnih gum Kumho Ecsta našli tudi model PS91, ki je namenjen športnim vozilom. Ta se še posebej dobro obnese pri velikih hitrostih tako z vidika stabilnosti in nadzora vožnje v mokrih in suhih razmerah.

Za vse tiste, ki prisegate na udobje so na voljo letne gume Kumho Ecsta, model HS52 in Hs51. Obe se pohvalita z tiho in udobno vožnjo. Model HS52 pa predstavlja novo izboljšano pnevmatiko z odličnim oprijemom v vseh vremenskih pogojih in dolgo življenjsko dobo.

Letne gume Kumho Ecowing – zasnovane z mislijo na čisto okolje

Naslednja družina letnih gum Kumho, ki je namenjena osebnim vozilom, je Kumho Ecowing. Kot že ime pove so bile te letne gume Kumho izdelane z mislijo na čisto okolje, saj so izdelane iz okolju prijazne gumene zmesi.

Prav tako pa boste z njimi prihranili denar. Pnevmatike odlikuje izredno majhen kotalni upor, kar vam prihrani 5 % stroškov za gorivo. Zaradi asimetričnega vzorca tekalne plasti pa nudijo najboljše zmogljivosti upravljanja v mokrem in suhem vremenu.

Letne gume Kumho Solus – pnevmatike, ki prepričajo z dolgo življenjsko dobo

Za vsesplošno uporabo so idealna izbira letne gume Kumho Solus, in sicer model KH17. Pohvalijo se lahko z dobrim oprijemom in obvladovanjem vozila v vseh vremenskih pogojih, še posebej dobro pa se obnašajo v ovinkih in pri zaviranju.

Te letne gume pa vas bodo navdušile tudi z udobjem. Zaradi majhnega kotalnega upora je vožnja z njimi izjemno mirna in tiha. Z njimi pa si boste prihranili tudi kakšen obisk več pri vulkanizerju, saj so znane po svoji dolgi življenjski dobi.

Letne gume Kumho Crugen – visokozmogljive pnevmatike za SUV vozila

Pnevmatike na SUV vozilih niso samo večje, ampak se morajo izkazati v najrazličnejših pogojih in ne samo na cesti. Tega se zelo dobro zavedajo tudi pri podjetju Kumho, ki so za vsa vozila na štirikolesni pogon zasnovali letne gume Kumho Crugen.

V to družino letnih gum uvrščamo različne modele gum, ki se med seboj razlikujejo v svojih zmogljivostih. Model HP 91 odlikuje izjemna odpornost proti akvaplaningu in visoka stabilnost v zavojih. Model Hp 71 je namenjena vsem tistim voznikom, ki iščejo mirno vožnjo v kombinaciji z odličnimi zmogljivostmi. Model KL 33 pa je premium pnevmatika z odličnimi zmogljivostmi na mokri in suhi cesti.

V kategoriji SUV vozil pa se lahko odločite tudi za letne gume Kumho Ecsta PS71, in sicer različico za zmogljiva SUV vozila.

Letne gume Kumho Portran – idealna rešitev za kombije, selitvena vozila in avtodome

Za vsa kombinirana vozila, kombije in avtodome je še kako pomembna kakovost letnih gum, saj gre za vozila, ki se običajno ponašajo z velikim številom prevoženih kilometrov. Poleg voznih zmogljivosti je zato ključnega pomena, da svojo pozornost namenite tudi udobju in temu, kako pogosto boste menjali vaše pnevmatike.

Letne gume Kumho Portran so s tega vidika idealna rešitev, saj so posebej zasnovane za udobno vožnjo in odlično vodljivost tudi pri maksimalnih obremenitvah. Zaradi majhnega kotalnega upora boste deležni majhne porabe goriva in tudi obrabe. Zaradi tega boste z njimi opravili veliko število kilometrov predno se boste ponovno odpravili k vulkanizerju.

Tehnologija Runflat Kumho Tire XRP

Kumho je eden od svetovnih proizvajalcev gum, ki se je težav s prebijanjem in poškodovanjem gum zelo dobro lotil. Letne gume Kumho odlikuje tehnologija Runflat, ki temelji na samonosni in ojačani bočnici. Ta v primeru okvare ali popolne izgube zraka prepreči, da bi se bok pnevmatike zataknil med cestišče in platišče ali da bi pnevmatike zdrsnile s platišča.

Že omenjena tehnologija vam omogoča nemoteno potovanje do 80 km pri hitrosti 80 km/h. Zato ni več potrebe po nevarni menjavi pnevmatik na prometni avtocesti, prav tako pa ne potrebujete rezervne gume. Posledično temu se zmanjša teža vozila, poraba goriva, v prtljažniku pa ste deležni večje uporabne prostornine.

Čas je, da sami poskrbite za lastne želje in potrebe

Z letnimi gumami Kumho postane vožnja bistveno manj naporna. Te visokozmogljive pnevmatike zagotavljajo varnost in večjo učinkovitost, kar se hitro pozna tudi v vaši denarnici. 

Prepričani smo, da boste po tehtnem premisleku našli najbolj primerne letne gume Kumho, ki bodo v celoti zadovoljile vaše želje in potrebe.