Letne gume Imperial za nepozabno vozno izkušnjo po sprejemljivih cenah

Vozniki se vse bolj zavedajo, da so kakovostne letne gume ključnega pomena za varnost v cestnem prometu. Ob vedno bolj pestri ponudbi pa je izbira vedno težja, zato se kupci vse bolj osredotočajo na njihove karakteristike, ki vplivajo na vozne izkušnje.

Med najpomembnejšimi sta zagotovo oprijem na suhih cestah ob visokih temperaturah ter odzivnost in zavorna pot gum na mokrem cestišču. Pomembna pokazatelja kakovosti pa sta tudi poraba goriva in raven hrupa, ki sta v največji meri odvisna od kotalnega upora.

Imperial se trudi kupcem ponuditi kakovostne gume za manj denarja

Imperial je sorazmerno nova blagovna znamka gum, saj so njihovi prvi modeli prišli na trg šele leta 2012. Blagovna znamka sicer pripada belgijskemu družinskemu podjetju Deldo Autobanden, ki je bilo ustanovljeno leta 1973 in je den največjih evropskih trgovcev s pnevmatikami.

Od leta 2012 se vsi strokovnjaki in inženirji trudijo razvijati izpopolnjene in najbolj napredne gume. Njihov temeljni koncept je kupcem ponuditi kakovostne gume za manj denarja. Zaradi tega so njihove gume razvite v Evropi, izdelane pa v Aziji.

Imperial ponuja širok obseg modernih in zmogljivih gum, ki vam zagotavljajo dolgo življenjsko dobo, odlično vodljivost in najboljši oprijem na mokrih in suhih podlagah. So odlična izbira za vaše vozilo po sprejemljivi ceni, pri čemer so vam na voljo zimske, celoletne in letne gume Imperial v različnih dimenzijah in za vse tipe vozil. 

Letne gume Imperial Ecodriver 4 – dostopna rešitev za osebna vozila

Z letnimi gumami Imperial Ecodriver 4 se boste z veseljem vozili vsi lastniki osebnih vozil, ki iščete letne gume po dostopni ceni. Ecodriver 4 so letne gume Imperial, ki prihajajo iz družine Ecodriver in so še bolj izpopolnjene ter dovršene.

Gume se lahko pohvalijo z odličnim oprijemom na mokri podlagi, kar se kaže v majhni zavorni poti in natančnemu nadzoru nad vozilom tudi v največjem dežju. Zaradi manjšega kotalnega upora, imajo gume majhno obrabo, zato jih boste dolgo časa uporabljali, prav tako pa boste prihranili pri stroških za gorivo. In na koncu ne smemo pozabiti tudi na udobje, ki vam ga te letne gume Imperial nudijo z izjemno majhnimi ravnmi hrupa.

Letne gume Imperial Ecodriver 5 – izpopolnjena zasnova za še več udobja

Naslednji model letnih gum, ki prihaja iz družine Ecodriver, so letne gume Imperial Ecodriver 5. Če nekoliko podrobneje pogledamo njihove karakteristike, potem lahko ugotovimo, da je njihova zasnova naredila še en korak naprej k večjim zmogljivostim. 

Gume se odlično obnesejo tako na mokri kot na suhi podlagi, k čemer bistveno pripomore njihova gumena zmes in poseben profil dezena tekalne plasti. Ta poskrbi za učinkovito odvajanje vode, zaradi česar dosegajo visoke ocene tako z vidika nadzora na mokrih podlagah kot tudi enakomerne obrabe.

K enakomernejši obrabi veliko prispeva tudi majhen kotalni upor, kar vpliva na majhno porabo goriva in k nizkim ranem hrupa v notranjosti avtomobila. To pa se odraža v bolj udobni in brezskrbni vožnji.

Letne gume Imperial Ecosport 2 vas ne bodo pustile ravnodušne

Letne gume Imperial Ecosport 2 vas s svojimi karakteristikami zagotovo ne bodo pustile ravnodušne. Gume se ponašajo z nizko ceno, a hkrati dosegajo odlične ocene na mnogih neodvisnih testih. Na njih so se še posebej dobro obnesle z vidika odpornosti proti akvaplaningu in vodljivosti na mokrih podlagah. Prav tako pa tudi z vidika nizke ravni hrupa v notranjosti avtomobila, zaradi česar je vožnja z njimi še posebej udobna.

Nekoliko nižje ocene so letne gume Imperial dosegle z vidika zmogljivosti na suhih podlagah, a so še vedno tako kakovostne, da je njihova vodljivost na suhih podlagah izjemna. Prav tako pa se ponašajo z odlično trpežnostjo in majhno porabo goriva.

Letne gume Imperial Ecosport SUV – cenovno dostopna izbira za SUV vozila

Vsi lastniki SUV vozila se boste razveselili tudi cenovno dostopnih letnih gum kot so letne gume Imperial Ecosport SUV. Zanje zagotovo velja, da imajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno, zato vas bodo tudi njihove karakteristike povsem zadovoljile ne glede na to, kako zahteven voznik ste.

Kar je najbolj pomembno pa je, da se boste z letnimi gumami Imperial počutili varne na vseh terenih in v različnih pogojih. Gume se namreč enako dobro obnesejo tako na mokrih kot tudi na suhih podlagah, zato je vožnja z njim samozavestna. Ob tem ne pozabimo na dejstvo, da se te letne gume Imperial lahko pohvalijo z nizkimi ravnmi hrupa, kar dodatno pripomore k udobni vožnji kjerkoli in kadarkoli.

Letne gume Imperial Ecovan 3 so optimalna izbira za vse lastnike gospodarskih vozil

V svoji ponudbi pa je Imperial zelo dobro poskrbel tudi za vse lastnike kombijev in lahkih tovornih vozil. Zanje je še kako pomembna kakovost in predvsem trpežnost gum, saj so običajno obremenitve nanje bistveno večje. Ker pa gre v večini primerov za gospodarska vozila, je ključnega pomena, da lahko z njimi prevozite veliko število kilometrov predno so potrebne menjave.

Letne gume Imperial Ecovan 3 se posebej dobro obnesejo na suhih podlagah, zaradi nizkega kotalnega upora in nizkih ravni hrupa pa boste popolnoma zadovoljni tudi z udobjem pri vožnji. Z vidika porabe goriva, odzivnosti na mokri podlagi in stabilnosti, dosegajo povprečne ocene, kar pomeni, da je vožnja z njimi še vedno popolnoma varna. Če iščete cenovno dostopne letne gume za svoje gospodarsko vozilo, vas te letne gume Imperial zagotovo ne bodo razočarale.

Zakaj izbrati letne gume Imperial?

Čeprav so letne gume Imperial sorazmerno nove na trgu, pa ponujajo dobro razmerje med kakovostjo in ceno. Z njihovim nakupom boste za svoj denar dobili vse tiste lastnosti gum, ki so nujno potrebne za varno in udobno vožnjo v različnih razmerah.

Gume se odlično obnesejo na mokrih in suhih podlagah, zaradi nizkih ravni hrupa pa je vožnja z njimi udobna. Gre za trpežne gume, s katerimi boste prevozili veliko število kilometrov. Čeprav gre za gume nižjega cenovnega razreda, je večina dosedanjih uporabnikov z njimi v celoti zadovoljnih.