Letne gume Fortuna ustrezajo vsem tipom vozil

Pri nakupu letnih gum se vozniki najpogosteje odločajo na podlagi njihovih karakteristik, kot so na primer oprijem na mokri in suhi podlagi, poraba goriva, raven hrupa in njihova življenjska doba. Nakup gum pa je za marsikoga tudi velik finančni zalogaj, zato je cena prav tako pomembna.

Na trgu lahko danes zasledimo različne modele letnih, zimskih in celoletnih gum različnih proizvajalcev in za vse tipe vozil. Vozniki imajo s tega vidika resnično zelo pestro izbiro, zato ni nobenega strahu, da ne bi našli kakovostnih gum po dostopnih cenah. Pri tem je pomembno, da si vzamete čas in raziščete celotno ponudbo.

Blagovna znamka Fortuna zadovolji vse bolj in manj zahtevne voznike

Fortuna je sorazmerno mlada blagovna znamka, ki je gume prvič lansirala na trg leta 2005. Vse od tedaj pa ogromno svojih sredstev in časa vlaga v raziskave in razvoj različnih tehnologij. Rezultat tega so kakovostne zimske, celoletne in letne gume Fortuna, ki so primerne za vse tipe vozil.

Fortuna gum pa se bodo še posebej razveselili vsi tisti, ki iščete gume po sprejemljivi ceni in so hkrati tudi dovolj kakovostne. Za njihove gume je značilno, da nudijo vse tiste lastnosti, ki jih potrebujete za varno vožnjo. To so dober nadzor nad vozilom pri velikih hitrostih ter izboljšan oprijem tako na mokri kot tudi na suhi podlagi. 

Ker so Fortuna gume zelo trpežne, jih boste dolgo časa uporabljali in na ta način izpustili kakšen obisk več pri vulkanizerju. 

Letne gume Fortuna Ecoplus HP se dobro obnesejo na mokrem cestišču

Če iščete letne gume, ki se dobro obnesejo na mokrih podlagah in s katerimi bi radi prihranili nekaj denarja, potem so letne gume Fortuna Ecoplus idealna izbira. Zaradi specifične oblike tekalne plasti s štirimi širokimi kanali, nudijo vso potrebno odpornost proti akvaplaningu in s tem samozavestno vožnjo v dežju in na mokrem cestišču.

Nekoliko slabše so se te letne gume Fortuna izkazale na testih izkoristka goriva, ki je v največji meri odvisen od kotalnega upora oziroma od energije, ki je potrebna za kotaljenje gum. Zato pa vas bodo navdušile z udobjem, saj v primerjavi z gumami drugih proizvajalcev nič ne zaostajajo za njimi z vidika hrupnosti.

Letne gume Fortuna Ecoplus UHP so naredile korak naprej pri izkoristku goriva

Z letnimi gumami Ecoplus UHP je blagovna znamka Fortuna naredila velik korak naprej kar se tiče stabilnosti gum v suhih razmerah. Njihov izkoristek goriva je veliko boljši, kar pomeni, da gume med kotaljenjem ustvarjajo veliko manj kotalnega upora. To pa se ne pozna zgolj na manjši porabi goriva, ampak tudi na veliko boljšem nadzoru osebnega vozila tudi na suhih podlagah.

Podobno kot vse letne gume Fortuna in družine Ecoplus, se tudi ta model dobro obnese na mokrem cestišču. Za to je zadolžen dezen tekalne plasti z značilnimi štirimi širokimi kanali. Ti poskrbijo za učinkovito odvajanje vode tudi v največjem nalivu. Prav tako pa se boste popolnoma zadovoljili tudi z nizkimi ravnmi hrupa in jih med vožnjo praktično ne boste slišali.

Letne gume Fortuna Ecoplus UHP 2 zagotavljajo nizke ravni hrupa

Naslednje letne gume Fortuna za kategorijo osebnih vozil je model Ecoplus UHP 2. Te vas bodo še posebej navdušile s svojim udobjem. Gume se lahko pohvalijo z nizkimi ravnmi hrupna, saj so na testih s tega vidika dosegle najvišje ocene. Vožnja z njimi bo zato še posebej tiha in zato udobna.

Letne gume Fortuna Ecoplus UHP 2 se še vedno dobro obnesejo v mokrih razmerah. Tudi za model ima štiri široke vzdolžne kanale, ki poskrbijo za učinkovito odvajanje vode tudi v največjih nalivih. Zato se lahko pohvalijo s krajšo zavorno potjo in minimalnim oddrsavanjem v ovinkih. 

Letne gume Fortuna Ecoplus SUV so cenovno dostopna izbira za vsa SUV vozila

Za vse lastnike SUV vozil je pomemben podatek, da so na trgu na voljo tudi kakovostne gume po sprejemljivih cenah. Ene od teh so tudi letne gume Fortuna Ecoplus SUV, ki v celoti zadovoljijo vse bolj in manj zahtevne voznike.

Tudi te gume se namreč zelo dobro obnesejo tako na suhih kot tudi na mokrih podlagah, kar je za SUV vozila še toliko bolj pomembno. Njihova stabilnost je tudi pri višjih hitrostih in na različnih terenih dovolj dobra, da se boste pri vožnji počutili varno. Poleg varnosti pa vas bodo navdušile tudi z udobjem, saj se lahko pohvalijo z nizkimi ravnmi hrupa v notranjosti kabine.

Letne gume Fortuna Euro Van nudijo odlično razmerje med ceno in kvaliteto

Pri Fortuni pa so zelo dobro poskrbeli tudi za vsa gospodarska vozila in kombije. Glede na veliko število prevoženih kilometrov je zanje še bolj pomembno to, da imajo dober izkoristek goriva, da so varne, hkrati pa nudijo vse potrebno udobje. Z letnimi gumami Fortuna Euro Van boste dobili vse to in še več.

Izkazalo se je, da se te letne gume dobro obnesejo tako na mokrih kot tudi na suhih podlagah, pri čemer močno vplivajo n a manjšo porabo goriva. Vozilu nudijo vso potrebno stabilnost za še bolj varno vožnjo. Zaradi nizkih ravni hrupa pa jih med vožnjo skorajda ne boste slišali.

Zakaj izbrati letne gume Fortuna?

Čeprav je blagovna znamka Fortuna manj poznana, pa to še ne pomeni, da vam ne bodo zagotavljale varne in udobne vožnje. Vse letne gume Fortuna, ki so danes na trgu pnevmatik, so v celoti zasnovane ter izdelane v skladu z evropskimi in mednarodnimi predpisi. Predno gredo gume na trg, so tudi večkrat testirane v najrazličnejših situacijah, zato ni nobenega strahu, da bi za svoj denar dobili neustrezen izdelek. 

Blagovna znamka Fortuna ogromno svojih sredstev nameni v raziskave in razvoj. Čeprav je njihova zgodovina sorazmerno mlada, pa se v njihovih obratih proizvajajo zanesljive gume, ki vam bodo varno in dolgo služile. Številni zadovoljni uporabniki so dovolj zgovoren dokaz za to.