Kumho Wintercraft WP51 je najboljša izbira pnevmatik za zimske razmere in nizke temperature

Ko se odločate za menjavo pnevmatik, ste pogosto v zagati katere izbrati? Na trgu ponudnikov je mnogo vrst in kvalitet gum, zato je pametno, da se o nakupu vedno posvetujete s strokovnjaki. Ti bodo zagotovo dobro vedeli katere pnevmatike so za vaše vozilo najprimernejše.

To velja še posebno za zimske pnevmatike, kjer sta kvaliteta in zmogljivost najpomembnejši točki. Portal o testiranju pnevmatik od uporabnikov do uporabnikov vsako leto testira in analizira številne pnevmatike. Med njimi so ocenjevali tudi zimske pnevmatike Kumho Wintercraft wp51. Povprečna ocena mnogih testov pove, da gre za pogosto uporabljeno gumo z odlično oceno.

Podjetje Kumho je bilo ustanovljeno leta 1960 v južni Koreji

Podjetje Kumho ima globalno raziskovalno in razvojno mrežo s centri v Koreji, ZDA, Nemčiji in na Kitajskem za razvoj pnevmatik, ki služijo proizvajalcem vozil in kupcem nadomestnih pnevmatik. V zadnjem pol stoletju je zgradil temelje za enega izmed desetih najboljših proizvajalcev pnevmatik na svetu.

Poleg pnevmatik za avtomobile, športna terenska vozila in lahka tovorna vozila, Kumho proizvaja tudi vrsto pnevmatik za tekmovalna vozila in gospodarska tovorna vozila. V njihovem sortimentu lahko izbirate tako med letnimi, zimskimi kot tudi med celoletnimi pnevmatikami vseh dimenzij.

Ko v zimskem času nastopi na cestah prava zima, se vozniki pošteno zavedajo, da za dobro obvladovanje volana potrebujejo tudi odlične pnevmatike. Vsi proizvajalci pnevmatik svarijo, da je globina profila zakonsko določena, v Sloveniji so predpisani 3 mm, medtem ko v sosednji Avstriji 4mm. 

Kumho Wintercraft WP51 so z zasnovo 3D lamel odlično zmogljive

Zimska pnevmatika Kumho Wintercraft W51 vam z zasnovo 3D lamel omogoča odlične zmogljivosti tako na mokrih kot zimskih cestah. Pri tem je oprijem pnevmatik na snegu odličen in ni bojazni, da svoje družine ne bi mogli peljati na zasnežen nedeljski izlet.

Lamele so ponavadi fini, večinoma valoviti kosi profila, ki z ustvarjanjem dodatnih oprijemnih robov zagotavljajo tudi želeni učinek blokade s zasneženo površino ceste. Zimske pnevmatike Kumho imajo do 2000 lamel z razliko od letnih pnevmatik, ki teh skoraj nimajo. Te pomagajo omejiti nevarnosti, na katere lahko naletite med upravljanjem vozila.

Prednost pnevmatik Kumho Wintercraft WP51 je v dolgi življenjski dobi in v tehnologiji za zmanjševane hrupa

Najpomembnejša prednost Kumho pnevmatik je njena trdnost. Pnevmatike so izdelane iz visokokakovostne silicijeve spojine, zato zagotavljajo maksimalno življenjsko dobo izdelka. Dolgo obstojnost zagotavljata tudi močna protierozija in odpornost gume.

Nič kaj prijetno ni, če se med vožnjo stalno slišijo gume. Pnevmatike Kumho, med njimi tudi Kumho Wintercraft WP51, vključujejo tehnologijo za zmanjševanje hrupa. Ta funkcija zagotovo prispeva k boljši voznikovi zbranosti med celotno potjo.

Zakaj izbrati Kumho Wintercraft WP51?

Pnevmatike Kumho zadovoljijo veliko različnih strank. Če iščete zimske pnevmatike z odličnim oprijemom tako v snegu kot v mokrem, potem izberite Kumho Wintercraft WP51. 

Z njimi bo vožnja udobna, tiha in varna. Oprijem pnevmatik je tako na suhem cestišču kot na mokrem odlično ocenjeno, zato ni bojazni, da bi z optimalno vožnjo pristali v jarku.


Prikaži vse Kumho Wintercraft WP51 pnevmatike