Visoko zmogljiva pnevmatik Kumho PS71 je idealna za športne avtomobile in močne limuzine

Da se pnevmatike dobro oprijemajo cestišča še predobro vedo poklicni šoferji in profesionalni dirkači. Pnevmatike vseh vrst se v letnih časih in vremenskih pogojih različno odzivajo. Zaradi tega proizvajalci stremijo k temu, da za vsako situacijo izdelajo najkvalitetnejšo pnevmatiko.

Za zmogljivejša vozila, kot so športni avtomobili in močne limuzine, priporočamo letne pnevmatike Kumho PS71 ali kot jo poimenujejo v podjetju Ecsta PS71. Takšna pnevmatika je izdelana z izjemnimi športnimi zmogljivostmi, zato se pogosto znajde tudi na dirkalnikih.

Kumho – prvak na avtomobilskih prvenstvih

Mnogo ljudi okleva glede kakovosti in učinkovitosti pnevmatik Kumho. Menijo, da gre za izdelek s poreklom iz Kitajske. Kakšna je torej realnost? Kumho je znana korejska znamka pnevmatik, ustanovljena v šestdesetih letih prejšnjega stoletja.

Do sedaj je Kumho prisoten v več kot 180 različnih državah in vsako leto v povprečju zagotovi 70 milijonov pnevmatik. Na splošno imajo pnevmatike Kumho edinstven dizajn z visokokakovostnimi materiali in različnimi naprednimi funkcijami, ki jim omogočajo, da podpirajo premikajoče se vozilo. Poleg tega izdelek zagotavlja varnost tudi na potovanjih s kompleksnim terenom.

Stabilnost pnevmatik Kumho PS71 je odlična na mokrem

Mnogo voznikov je prepričanih, da so cestišča v poletnem času malokrat mokra. A to vedno ne drži. Saj je vse odvisno od vremenskih pogojev v posameznem letu. Letošnje leto je bilo sicer izjemno sušno, a iz preteklih let vemo, da je poletje lahko tudi izjemno deževno. Zaradi tega je pomembno, da se opremimo s takšnimi pnevmatikami, ki bodo primerne za vse pogoje.

Letne pnevmatike Kumho PS71 so stabilne in vodljive. To velja še posebno v mokrem, ko je kvaliteta pnevmatik še bolj vidna. Kvaliteten material z visokim oprijemom in 4-imi širokimi sredinskimi in stranskimi utori povečujejo zmogljivost in zmanjšujejo akvaplaning.

Odlična zmogljivost pnevmatik Kumho PS71 v suhem

Letošnje poletje je bilo izjemno sušno in vroče. Visoke poletne temperature zahtevajo na cestah tudi izdelek, ki bo popolnoma prenesel vročino. Pnevmatike Kumho PS71 so za takšne razmere kot nalašč, še posebno za voznike polne adrenalina, ki radi preizkusijo moč svojih jeklenih konjičkov.

Ta model ima optimalen profil in zmes tekalne plasti s togim zaporedjem blokov, ki zagotavljajo izjemen oprijem na suhi podlagi in natančno zavijanje. Kumho nudi pnevmatike, ki dosežejo tudi 26 palcev, zaradi tega se trenutno zelo uveljavlja na evropskem trgu.

Pri visoki hitrosti je vožnja s pnevmatikami Kumho PS71 stabilna

Pnevmatika Kumho PS71 je s svojimi športnimi sposobnostmi izjemno zmogljiva in zagotavlja enkratno udobje pri vožnji. Nihče se ne bi pritoževal nad mirno in stabilno vožnjo, še posebno tisti, ki imajo ob sebi v avtomobilu sopotnike, ki med vožnjo radi spijo.

Ljubitelji hitrih voženj pa se zagotovo ne bi pritoževali nad stabilnimi vožnjami z vrhunskim upravljanjem, kar omogočajo letne pnevmatike Kumho Ecsta PS71. Če sodite med hitre voznike, stopite v najbližjo poslovalnico s Kumho pnevmatikami. Med široko izbiro letnih, zimskih ali celoletnih gum boste zagotovo našli nekaj idealnega za svojega jeklenega konjička.


Prikaži vse Kumho PS71 pnevmatike