Za najzahtevnejše zimske razmere izberite pnevmatike Goodyear Ultragrip 9

Slovenija je izjemno razgibana dežela in marsikje zima ostro pokaže svoje zobe. Pogosto zimske nevšečnosti prizadenejo tudi voznike, še posebno tiste, ki imajo svoje vozilo glede na razmere neprimerno opremljeno.

Če ste najzahtevnejšim zimskim razmeram pogosto izpostavljeni, potem vam priporočamo, da vaše osebno vozilo opremite z zimskimi pnevmatikami Goodyear Ultragrip 9. Izjemne zmogljivosti gum vam bodo nudile varno vožnjo kjerkoli in kadarkoli.

Goodyear – s kakovostjo proti zimskim razmeram na cesti

Podjetje Goodyear je ameriško podjetje, ki se ukvarja predvsem s proizvodnjo pnevmatik za osebna vozila, dirkalnike, letala in težko mehanizacijo. Podjetje je leta 1898 ustanovil Frank Seiberling, ki je podjetje poimenoval po Charlesu Goodyearu, ki je izumil postopek vulkanizacije.

Danes je podjetje Goodyear eno od treh največjih proizvajalcev pnevmatik, ki izdeluje gume za vse letne čase in razmere. Pred vstopom v zimo naj omenimo izjemne pnevmatike Goodyear UltraGrip 9, katere je enostavno obvladovati tudi v najzahtevnejših zimskih razmerah.

Pnevmatike Goodyear Ultragrip 9 omogočajo v snegu kratko zaviranje in dober oprijem

S tem, ko se usedemo za volan, tvegamo v vsakem trenutku. Mnogo je situacij na katere nimamo vpliva. In mednje zagotovo spadajo vremenske razmere. Te nas pogosto presenetijo, še posebno, če smo nanje popolnoma nepripravljeni.

Na določene situacije se vseeno lahko v naprej pripravimo. Pred vstopom v zimski čas svoje vozilo opremimo s kvalitetnimi pnevmatikami. Če si želite pnevmatike z dobrim oprijemom v snegu in kratko zavorno potjo, potem izberite Goodyear UltraGrip 9. Z njimi je strah pred zdrsi na zasneženi cesti odveč.

Ultragrip 9 zmanjša verjetnost pojava akvaplaninga

Vozniki se z mokrimi cestami pogosto srečujete. Ker je kontrola nad vozilom v takšnih razmerah zahtevnejša, se mlade že v avtošolah preizkuša, kako obvladajo vozilo po mokrih cestah. Že zakonodaja določa, da morajo imeti pnevmatike za vožnjo po javnih cestah profil, katerega naloga je odvajanje vode.

Pnevmatike Goodyear Ultragrip 9 imajo v svojem profilu hidrodinamične žlebove za aktivno odpornost proti akvaplaningu. Kar pomeni, da pnevmatika ne izgubi stika s cesto, zaradi česar se vozilo dobro odziva na krmilne ukaze.

Z optimiziranem indikatorjem preverjate obrabo pnevmatik

Kako pogosto boste menjali pnevmatike je odvisno časa, ki ga preživite za volanom. Dejstvo je, da morajo vozniki, ki vsakodnevno prevozijo ogromno kilometrov, tudi pogosteje menjati gume. Obraba pnevmatik je odvisna od vrste in kvalitete gum, načina vožnje in letnih časov.

Da preverjate obrabo tekalne plasti, vam pnevmatike Goodyear Ultragrip 9 omogočajo z optimiziranim indikatorjem, s katerim iz prve roke prejmete informacijo, kdaj je potrebno gume menjati.

S prazno pnevmatiko Goodyear Ultragrip 9 lahko vozite do 80 km/h

Nič kaj prijetno ni, če te lastno vozilo pusti na cedilu ob najmanj pričakovanih trenutkih. To še posebno velja, če vam pnevmatika poči na avtocesti ali v zelo oddaljenih območjih.

Revolucionarna tehnologija podjetja Goodyear RunOnFlat voznikom omogoča, da se s prazno pnevmatiko Goodyear Ultragrip 9 lahko vozite s hitrostjo 80km/h brez bojazni, da bi vozilo obstalo ob cesti.


Prikaži vse Goodyear Ultragrip 9 pnevmatike