Letne gume Goodyear EfficientGrip Performance 2 za več prevoženih kilometrov

Cene goriva strmo naraščajo in popolnoma upravičena je skrb mnogih voznikov, ki se rekordnih cen že sedaj bojijo. Zato je vedno večja pozornost pri izbiri pnevmatik usmerjena tudi v EU oznako za izkoristek goriva, ki nam poda oceno o tem, kakšna je poraba goriva.

Neodvisni testi so namreč pokazali, da se poraba goriva med posameznimi modeli letnih gum razlikujejo tudi za 20 %. In sami si lahko na zelo preprost način izračunate, koliko lahko prihranite na letni ravni. Zato boste z lastnostmi, ki vam jih ponujajo letne gume Goodyear EfficientGrip Performance 2, zagotovo zadovoljni.

Goodyear – kakovost, inovativnost in zanesljivost

Goodyear je eno izmed štirih največjih in najbolj uveljavljenih proizvajalcev pnevmatik na svetu. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1898 in v svoji več kot 100-letni zgodovini se lahko pohvali s številnimi inovacijami.

Inovativne Goodyearove pnevmatike imajo odlične vozne lastnosti in popolnoma zadovoljijo pričakovanja najbolj zahtevnih voznikov. V svojih proizvodnih obratih Goodyear izdeluje visoko zmogljive pnevmatike za osebna vozila, SUV vozila, lahka tovorna vozila, tovorna vozila in delovne stroje, pri čemer sta varnost in udobje vedno na prvem mestu.

Mileage Plus tehnologija za več prevoženih kilometrov z Goodyear EfficientGrip Performance 2

Glede na to, da Goodyear že od nekdaj slovi po svoji inovativnosti, je za pričakovati, da vas bodo tudi gume Goodyear EfficientGrip Performance 2 navdušile s svojimi tehnologijami. Med najpomembnejšimi naj izpostavimo Mileage Plus tehnologijo.

Ta poskrbi za izjemno prožnost tekalne plasti in s tem manj razpok pri zelo zahtevnih razmerah na cest kot je na primer širok razponu temperatur. Zaradi tega boste z gumami Goodyear EfficientGrip Performance 2 prevozili kar 50 % več kilometrov kot z njihovimi predhodnicami in 20 % več kot pri naslednji najboljše testirani pnevmatiki.

Wet Braking tehnologija za odličen oprijem na mokrih podlagah

Oprijem pnevmatik na mokrih podlagah bistveno vpliva na zavorne zmogljivosti pnevmatik na mokrih cestah. Zato je še kako pomembno, da izberete Goodyear EfficientGrip Performance 2 pnevmatike, s katerimi se boste počutili varno tudi v največjih poletnih nalivih.

Wet Braking je edinstvena tehnologij gum Goodyear EfficientGrip Performance 2, ki poskrbi za krajšo zavorno pot na mokrih podlagah. Glavni krivec za to je togost podložne plasti. Ta preprečuje deformacije kanalov in poskrbi za učinkovito odvajanje vode, k čemer dodatno pripomorejo tudi večje število daljših oprijemnih robov.

Dry Stability Plus tehnologija za stabilno vožnjo v ovinkih

Letne gume Goodyear EfficientGrip Performance 2 se lahko pohvalijo tudi s tehnologijo Dry Stability Plus. Zahvaljujoč popolnoma novi obliki tekalne plasti ta tehnologija pripomore tudi k večji stabilnosti gum na suhih podlagah. 

Zanje so značilna večja rebra na osrednjem delu tekalne plasti, ki zagotavljajo večjo togost in s tem krajšo zavorno pot na suhih cestah, hkrati pa izjemno stabilnost pri nenadnem in sunkovitem zavijanju. Več kot očitno je, da je za letne gume Goodyear EfficientGrip Performance 2 varnost vedno na prvem mestu, zato se jih bodo razveselili vsi, ki si želijo brezskrbne vožnje v vseh vremenskih razmerah.


Prikaži vse Goodyear EfficientGrip Performance 2 pnevmatike