Največje prednosti letnih pnevmatik Continental PremiumContact 6

Pri nakupu novih letnih gum je potrebno dobro premisliti, katere izbrati, da se nam bo nakup obrestoval. To je še toliko bolj pomembno, ker kakovostne gume poleg zavor bistveno pripomorejo k zmanjšanju tveganja za nesreče.

Na tem mestu naj izpostavimo bistvene prednosti letnih gum Continental PremiumContact 6, ki slovijo po svojih izjemnih zmogljivostih, zaradi česar so ene izmed najboljših v svojem razredu. Ne glede na to, pa pred nakupom nikoli ne pozabite preveriti dimenzij, hitrostnega in nosilnega razreda, oznake za gorivo, oprijem in hrup ter vaš slog vožnje.

Continental – gumarski gigant z dolgoletno tradicijo

Continental je eden največjih proizvajalcev gum z dolgoletno tradicijo, ki pa ima vedno pogled usmerjen tudi v prihodnost. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1871 in vse od tedaj je glavni pobudnik največjih izboljšav v tehnologiji izdelave pnevmatik.

Rezultat tega so sodobne letne, zimske in celoletne gume Continental, ki nudijo najboljše vozne izkušnje, hkrati pa voznikom zagotavljajo največjo varnost. V njihovi ponudbi boste naleteli tudi na letne gume Continental PremiumContact 6. Z njimi so uporabniki še posebej zadovoljni, saj na cesti in izven nje nudijo številne prednosti.

Zanesljivo zaviranje v vsakem vremenu za največjo varnost

Vremena ne moremo nadzorovati, zagotovo pa z izbiro kakovostnih gum pripomoremo k varnejši vožnji ne glede na vremenske razmere. Letne gume Continental PremiumContact 6 so zasnovane tako, da kristali silike v gumeni zmesi omogočajo vrhunsko zavorno učinkovitost predvsem na mokrih cestah.

Zaradi tega vam Continental PremiumContact 6 zagotavlja največjo varnost, ki jo potrebujete na cesti, za nameček pa vam omogoča tudi večje število prevoženih kilometrov. To pomeni, da boste s temi letnimi gumami Continental prihranili tako na bencinu kot tudi pri obiskih pri vulkanizerju.

Natančna vodljivost za popoln nadzor pri največjih hitrostih

Letne gume Continental PremiumContact 6 so primerne za vse tipe vozil. Brez skrbi jih lahko namestite tudi na zmogljivejše športne avtomobile, s katerimi dosegate višje hitrosti. Temu v prid govorijo njihove številne tehnične lastnosti.

Glavni razlog za to je napredna zasnova njihovega profila, za katero so značilni veliki profilni bloki. Asimetrična geometrija profilnih reber pa poskrbi za boljši oprijem in stabilnost v ovinkih. Rezultat tega je, da vam letne gume Continental PremiumContact 6 zagotavljajo popoln nadzor nad vozilom in samozavestno vožnjo tudi pri najvišjih hitrostih.

Udobna vožnja za vse tipe vozil

Kot smo že zapisali, posebna polimerna gumena zmes letnih gum Continental PremiumContact 6 je odgovorna tudi za manjšo obrabo, ki poskrbi za več kot 15 % izboljšanje števila prevoženih kilometrov. Njihova naležna ploskev pa poskrbi za visoko raven udobja, saj se obenem zmanjša tudi nivo kotalnega hrupa.

Poleg že vseh omenjenih tehničnih lastnosti se Continental PremiumContact 6 letne gume ponašajo tudi z drugimi tehnologijami. To so tehnologije ContiSeal za tesnjenje poškodovanih pnevmatik, ContiSilent za zmanjšanje hrupa pnevmatik in Runflat tehnologija SSR z ojačenimi bočnicami. Vendar pa je potrebno vedeti, da so omenjene tehnologije razpoložljive le pri določenih dimenzijah pnevmatik.


Prikaži vse Continental PremiumContact 6 pnevmatike