Bridgestone Weather Control A005 EVO so celoletne pnevmatike za najboljše vozne izkušnje skozi celo leto

Celoletne pnevmatike so nekakšen kompromis med letnimi in zimskimi gumami. Ker je njihova tehnologija v zadnjih letih močno napredovala, so med vozniki vedno bolj priljubljene, vendar se je potrebno na tem mestu zavedati, da so najboljša izbira le v določenih situacijah.

Celoletne pnevmatike so primerne predvsem za tiste voznike, ki na leto prevozijo manj kilometrov in se v najbolj ekstremnih zimskih razmerah lahko tudi izognejo vožnji po cesti. Brez težav pa jih lahko izberete tudi tisti vozniki, ki živite na območju z milejšimi zimami. Kadar izbirate celoletne pnevmatike, je pomembno, da so kakovostne, kot so na primer Bridgestone Weather Control A005 EVO.

Z Bridgestone celoletnimi pnevmatikami je vožnja varna v vseh letnih časih

Bridgestone, vse od svojih prvih začetkov leta 1931, ogromno svoje pozornosti posveča najbolj naprednim rešitvam na področju zasnove in izdelave gum. Zato se lahko pohvali s številnimi tehnologijami, rezultat katerih so varne in zmogljive pnevmatike za vse tipe vozil.

Svoje izkušnje in znanje je Bridgestone uporabil pri vseh svojih pnevmatikah, zato ni nič nenavadnega, da te dosegajo najvišje ocene na mnogih neodvisnih testih pnevmatik. Številne njihove pnevmatike se lahko pohvalijo tudi z najvišjimi ocenami razredov EU oznak in med njimi so tudi Bridgestone Weather Control A005 EVO, ki se ponašajo z najbolj naprednimi tehnologijami.

Namenski vzorec in edinstvena gumena zmes za najboljši oprijem na mokri podlagi

Ne glede na to, ali se vozite zgolj po mestu ali po avtocesti, bo vožnja v dežju s celoletnimi pnevmatikami Bridgestone Weather Control A005 EVO vedno mirna. Njihov poseben vzorec tekalne plasti ima ob straneh večje število utorov in reže z globljim profilom, kar pripomore k stabilni vožnji tudi v največjih nalivih.

Celoletne pnevmatike Bridgestone Weather Control A005 EVO so si s to tehnologijo v kombinaciji z edinstveno gumeno zmesjo NanoPro-Tech prislužile najvišjo oznako A za oprijem na mokri podlagi. 

Prenovljena spojina silicijevega dioksida za boljši oprijem na snegu

Serija celoletnih pnevmatik Weather Control je namenjena vožnji v vseh letnih časih, vendar pa najnovejša izdaja celoletnih pnevmatik Bridgestone A005 EVO vsebuje edinstvene izboljšave. Zaradi njih je vožnja tudi pozimi popolnoma varna in brezskrbna.

Celoletne pnevmatike Bridgestone Weather Control A005 EVO se lahko pohvalijo s prenovljeno gumeno zmesjo z NanoPro-Tech tehnologijo, vzorcem tekalne plasti v obliki črke V in inovativnimi lamelami. Kombinacija omenjenih tehničnih lastnosti pomaga voznikom pri hitrejšem zaviranju in pospeševanju ter boljšemu oprijemu v snegu.

Optimizirana konstrukcija karkase za veliko število prevoženih kilometrov

Če iščete celoletne gume, ki jih boste lahko dolgo časa uporabljali, so Bridgestone Weather Control A005 EVO idealna izbira. Njihova povečana vzdržljivost zagotavlja, da pnevmatike odlično prenesejo različne vremenske razmere in terene.

Njihova optimizirana konstrukcija pa pripomore tudi k temu, da se pritisk v pnevmatikah enakomerno porazdeli, kar zagotovo maksimalno zmogljivost in prepreči neenakomerno obrabo pnevmatik. Ne glede na to, da boste gume Bridgestone Weather Control A005 EVO uporabljali praktično celo leto, boste v vožnji z njimi vrsto let uživali.


Prikaži vse Bridgestone Weather Control A005 EVO pnevmatike