Letne pnevmatike Bridgestone Turanza T005 zagotavljajo izjemno zmogljivost na mokri podlagi 

Razlike med letnimi in zimskimi pnevmatikami je že na prvi pogled več kot očitna. Bistveno pa je, da se razlikujejo tudi v sestavi gumene zmesi, zaradi katere se zimske gume poleti obnašajo popolnoma drugače kot letne in obratno.

Pri izbiri letnih gum moramo biti pozorni na nekatere pomembne dejavnike, zaradi katerih je naša vožnja bolj samozavestna. S tega vidika so letne pnevmatike Bridgestone Turanza T005 za vsakogar odlična izbira, saj se dobro obnesejo na suhih podlagah, še posebej pa izstopajo v svojih zmogljivostih na mokrih podlagah.

Bridgestone – največji proizvajalec pnevmatik na svetu

Bridgestone je japonski koncern, ki je bil ustanovljen že davnega leta 1931, s proizvodnjo prvih pnevmatik pa je začelo tri leta kasneje, leta 1934. Vse od tedaj je Bridgestone pionir na različnih področjih mobilnosti, predvsem pa v proizvodnji pnevmatik, ki prinašajo učinkovitost, udobje in brezskrbnost.

Bridgestone velja za trenutno največjega proizvajalca pnevmatik na svetu, saj ponuja vedno večjo ponudbo vrhunskih letnih, celoletnih in zimskih pnevmatik za vse vrste vozil. Med temi so zagotovo tudi letne pnevmatike Bridgestone Turanza T005, ki so na voljo v več kot 140-ih različnih dimenzijah in voznikom nudijo številne prednosti. 

Bridgestone tehnologija NanoPro-Tech za največje zmogljivosti pri zaviranju na mokrih cestah

To, kar ločuje letne pnevmatike Bridgestone Turanza T005 od drugih letnih gum, je posebna gumena zmes, ki uporablja NanoPro-Tech. Ta najnovejša tehnologija Bridgestone bistveno pripomore k temu, da guma učinkovitejše absorbira vodo na cestišču in tako izboljša oprijem na mokri podlagi.

Rezultat tega je, da letne pnevmatike Bridgestone Turanza T005 dosegajo največje zmogljivosti v razredu na mokri podlagi, kar boste hitro opazili pri zaviranju in zavijanju tudi v največjih nalivih.

Optimiziran vzorec tekalne plasti za dodaten oprijem na mokrih podlagah

Poleg že omenjene gumene zmesi se Bridgestone Turanza T005 lahko pohvali tudi z optimiziranim vzorcem tekalne plasti. Ta poskrbi za popolnoma varno vožnjo v največjih nalivih ali po dežnih zaplatah, zaradi česar se boste za volanom počutili bolj samozavestne.

Za vzorec tekalne plasti so značilni visoki bloki in široki kanali, ki potekajo po sredini gume, zaradi česar se voda v primeru dežja hitro razprši s površne pnevmatik, verjetnost akvaplaninga pa je s tem bistveno manjša.

Letne pnevmatike Bridgestone Turanza T005 se pohvalijo z izjemnimi ocenami EU oznake

Za letne pnevmatike Bridgestone Turanza T005 so bili izbran izključno najboljši materiali, s čimer je Bridgestone poskrbel za izboljšanje njihove zmogljivosti. Robustna jeklena konstrukcija pod gumo v kombinacijo s trdo gumeno zmesjo poskrbita za odlično vodljivost in manjši kotalni upor.

Posledica tega je, da so si letne pnevmatike Bridgestone Turanza T005 prislužile oznako A za oprijem na mokri podlagi in B za kotalni upor, kar pomeni, da boste veliko prihranili tudi na stroških za gorivo. Ob tem pa ne smemo pozabiti tudi na pozitivno uporabniško izkušnjo številnih voznikov, za katere je Bridgestone Turanza T005 najboljša v svojem razredu.


Prikaži vse Bridgestone Turanza T005 pnevmatike