Zimske gume Bridgestone Blizzak LM005 so najboljša izbira za zahtevne vremenske razmere

Izbira zimskih gum je vse prej kot enostavna. Poleg tega, da je potrebno najprej preveriti pravilne dimenzije gum, pa je potrebno razmisliti, po kakšnih cestah se bomo vozili, kako tihe naj bodo pnevmatike in koliko želimo zanje zapraviti.

Ker pa so pnevmatike tisti del vozila, ki je poleg zavor ključnega pomena za našo varnost, pri njihovem nakupu ne smemo varčevati. Če gre za nakup zimskih pnevmatik, je ključnega pomena, da se gume dobro obnesejo v najbolj zahtevnih zimskih razmerah – in zimske gume Bridgestone Blizzak LM005 so s tega vidika najboljša izbira!

Bridgestone Blizzak LM005 – vodilna zimska pnevmatika proizvajalca Bridgestone

Bridgestone je podjetje, ki je vodilno v svetu na področju pnevmatik. Predvsem pa je pomembno, da neprestano ponuja najbolj napredne rešitve, ki so podprte z inovativnimi tehnologijami na področju izdelave pnevmatik. 

Rezultat tega so vrhunske letne, celoletne in zimske pnevmatike, med katerimi je tudi Bridgestone Blizzak LM005. Gre za vodilno zimsko pnevmatiko proizvajalca, ki zagotavlja izjemen nadzor, varnost in brezskrbno vožnjo v mokrem, snegu in ledu. 

Izjemne zmogljivosti na snegu in ledu 

Če ste tudi pozimi veliko na cesti, potem je še kako pomembno, da se zimske pnevmatike dobro obnesejo tako na snegu kot tudi na ledu. Čeprav so zime zadnja leta bolj mile, pa nas lahko sneg vedno znova preseneti. Z zimskimi gumami Bridgestone Blizzak LM005 se boste temu izognili, saj se pohvalijo z izjemnimi zmogljivostmi na snegu in ledu.

Te zimske gume vam zagotavljajo krajšo zavorno pot v snegu in na ledu, poleg tega pa vam nudijo izboljšan oprijem na snegu. Za to so glavni krivec njihove edinstvene lamele s cik-cak žlebovi, ki preprečujejo spodrsavanje, napredna gumena zmes s tehnologijo NanoPro-Tech in poudarjeni lateralni žlebovi, ki pripomorejo k učinkovitejšem zaviranju.

Najboljša v razredu kar zadeva oprijem in zaviranje na mokri podlagi

Zimske gume Bridgestone Blizzak LM005 voznikom ponujajo najboljše kar si lahko želijo na mokrih podlagah – najboljši oprijem in krajšo zavorno pot. K temu bistveno pripomorejo njihovi široki kanali na sredini gume, ki poskrbijo za učinkovito odvajanje vode na stran, s tem pa boljši oprijem pnevmatike s cestiščem.

Izkazalo se je, da Bridgestone Blizzak LM005 nudijo najboljšo lateralno stabilnost med zavijanjem na mokrih cestah, kar pomeni večjo stabilnost in nadzor v najbolj zahtevnih razmerah. Zato bo vožnja z zimskimi gumami Bridgestone Blizzak LM005 od sedaj naprej veliko bolj samozavestna.

Run-Flat tehnologija za varno pot kjerkoli in kadarkoli

V izbranih dimenzijah platišč vam je pri zimskih pnevmatikah Bridgestone Blizzak LM005 na voljo tudi DriveGuard Run-Flat tehnologija. Ta vam omogoča vožnjo s predrto pnevmatiko še nadaljnjih 80 km, zato se s predrto pnevmatiko lahko zapeljete do prve servisne delavnice, s tem pa se izognete menjavi pnevmatik na nevarnih cestah.

Poleg varnosti pa ima Run-Flat tehnologija še eno prednost. Z njo se izognete rezervni pnevmatiki, s čimer prihranite prostor v prtljažniku in prihranite tudi nekaj pri stroških za gorivo.


Prikaži vse Bridgestone Blizzak LM005 pnevmatike