Piškotek je kratko besedilo, ki ga obiskano spletno mesto pošlje brskalniku. Na ta način si spletno mesto lažje zapomni nastavitve, ki jih imate kot uporabnik izbrane (npr. jezik), kar bistveno olajša vaše nadaljnje obiske strani.         
Domov :: Kako kupovati

Kako kupovati

KAKO SI OGLEDAM VAŠO PONUDBO?

Na naslovnici je vedno na voljo nekaj aktualnih izdelkov iz celotne ponudbe spletne trgovine. Vso ostalo ponudbo pregledujete s pomočjo iskalnika, ki je prisoten na vseh straneh ali s klikom na posamezno kategorijo.

 

PODROBNEJŠI PODATKI O IZDELKIH

Podrobnejše podatke o izdelku odprete s klikom na ime izdelka, fotografijo ali napis Podrobnosti. Po kliku na podrobnosti se vam odpre stran izdelka. Vsak izdelek je predstavljen s fotografijo ali shemo, točnim nazivom, podrobnim opisom, cenami, popusti, dobavnim rokom, parametri, ...

 

KAKO KUPIM IZDELEK?

DODAJANJE V NAKUPOVALNI VOZIČEK

Ko se odločite za nakup izdelka, ga s klikom na gumb "Kupi" dodate v nakupovalni voziček (na desni strani zgoraj).

NAKUPOVALNI VOZIČEK

Vsebino vozička lahko vedno pregledate s klikom na ikono »moj voziček«, ki se nahaja v zgornjem desnem kotu spletne strani. Prav tako je predogled vsebine vozička na voljo desno od iskalnih polj na vseh podstraneh. V predogledu je navedeno skupno število dodanih izdelkov in skupni znesek nakupa. Podrobno vsebino nakupovalnega vozička lahko vedno preverite s klikom na gumb »Moj voziček« (zgornji desni kot) ali "Vsebina vozička" desno od iskalnih polj. Pri pregledu vsebine vozička so znotraj navedeni izbrani (dodani) izdelki z imenom, količino, ceno, možnostmi, ... Znotraj nakupovalnega vozička lahko poljubno spreminjate količino izbranih izdelkov, odstranite nezaželene izdelke ali izpraznite celoten nakupovalni voziček. V primeru, da ste spremenili količino izdelkov, je potrebno pritisniti gumb "posodobi vsebino vozička".

Vsebino nakupovalnega vozička zaključujejo skupni stroški nakupa. Ko ste zadovoljni z vsebino vozička, pritisnete gumb "Na blagajno" za zaključek nakupa.

S klikom na katero koli povezavo v trgovini lahko zapustite nakupovalni voziček. Količino izdelkov lahko vedno spremenite s klikom na vsebino vozička (zgoraj desno) ali z dodajanjem novih.

 

BLAGAJNA

Na blagajno se lahko preusmerite s klikom na gumb "Na blagajno" v nakupovalnem vozičku. Prav tako lahko na blagajno zelo hitro dostopate s pritiskom na gumb "Blagajna" v zgornjem desnem kotu in v predogledu nakupovalnega vozička. Kadar blagajno obiščete direktno s klikom na omenjeni gumb, preskočite pregled vsebine nakupovalnega vozička. Lahko se tudi vrnete v nakupovalni voziček in tam odstranite nezaželeni izdelek.

 

VAŠI PODATKI

Znotraj nakupovalnega vozička segmentu Vsebina vozička sledi segment Vnos podatkov kupca. V tem koraku kupec vnese osebne podatke ali podatke pravne osebe, ki kupuje izdelke. Spletna trgovina http://www.novegume.si/ omogoča nakup neregistriranim in registriranim uporabnikom.

* NEREGISTRIRANI UPORABNIKI

V kolikor v naši trgovini kupujete prvič ali pa ob prejšnjem nakupu niste registrirali uporabniških podatkov, morate v obrazcu za vnos vaših podatkov izpolniti polja. V obrazcu za vnos vaših podatkov so definirana obvezna polja. Ponujena je tudi možnost dostave na drug naslov. Na koncu vnosnih polj vam je na voljo tudi registracija uporabnika. Z vnosom uporabniškega imena in gesla se bodo shranili vsi vaši podatki. Tako vam ob naslednjem nakupu ne bo potrebno ponovno vpisovati vseh podatkov. Prav tako vam je z uporabniškim imenom in geslom omogočen vstop v uporabniško področje, kjer lahko pregledujete status svojih naročil, brskate po arhivu, …

 

* REGISTRIRANI UPORABNIKI

Če ste pri enem izmed predhodnih nakupov registrirali uporabniško ime in geslo, lahko slednja zelo enostavno vpišete v okno registracija. Po prijavi vam ne bo potrebno vpisovati vaših podatkov, saj so le-te že shranjeni v vašem osebnem profilu.

 

DOSTAVA & PLAČILO

Po uspešnem vnosu vaših podatkov ali registraciji v naslednjem koraku izbirate načina plačila in dostavo. Ko izmed ponujenih plačilnih metod izberete svojo, pritisnite na gumb "nadaljujte". Po pritisku na gumb se vam odpre stran "zaključek nakupa".

 

ODDAJA NAROČILA

Na strani zaključek nakupa pozorno preverite vsebino vozička, uporabniške podatke in način plačila. V kolikor uporabniški podatki niso pravilni, jih lahko spremenite s klikom na "spremeni". Prav tako lahko s klikom na "zamenjaj način plačila" spremenite način plačila.

 

POTRDITEV NAKUPA

Po potrditvi nakupa oz. pritisku na gumb "potrjujem nakup" se vam bo odprlo okno "počakajte, dokler vaše naročilo ni procesirano". Počakajte, dokler ne boste preusmerjeni nazaj na spletno trgovino. Po preusmeritvi se bo prikazala potrditev o prejemu naročila. Na voljo vam bo tudi možnost tiskanja potrdila naročila. Istočasno boste na e-poštni naslov, ki je bil podan ob prijavi, prejeli obvestilo o vsebini naročila in nadaljnja navodila.

PREVZEM/DOSTAVA
Podrobnosti o načinu dostave najdete na naslovu: Dostava
POGOJI POSLOVANJA
Pogoje poslovanja najdete na naslovu: Pogoji poslovanja.
DODATNE INFORMACIJE
Za dodatne informacije smo vam na voljo preko spletnega obrazca ali na spodnjem naslovu.

 

OSNOVNI PODATKI

GT-COM d.o.o.
Gospodinjska ulica 8
1000 Ljubljana

SI-Slovenia

ID: SI57877378

Smo davčni zavezanec
Osnovni kapital: 10.000, 00 EUR
Številka vložka: 14744700, Okrozno sodisce Ljubljana

Tel.: (059) 090-059
Fax: 01/510-37-85
Email: info@novegume.si
Internetni naslov: http://www.novegume.si/